Most üt a filmünk, az Áldozatok 2006

2021. november 16. 09:46

Utálom a filmjeimet, mert nem szórakoztatnak, hanem idegesítenek.

2021. november 16. 09:46
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Kavarognak bennem a gondolatok, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Persze nem lehet, de olyan jó lenne legalább senkit se megbántani! Annyira igyekszem, próbálok figyelmes lenni, de aztán kiderül, hogy így is, van, akit megbántottam. Azért, mert fontos emberek kimaradtak a filmből.

Őszintén tisztelek mindenkit, akik 2006-ban kiálltak az áldozatok mellett. Politikusokat: Balog Zoltánt, Ékes Ilonát, Schiffer Andrást. Újságírókat: Kormos Valériát, Császár Attilát, Siklósi Beatrixot. Hajós Andrást, aki átsétált a Heti Hetesből a Hír TV-be. Fábry Sándort, Scmidt Máriát. A filmből kimaradt áldozatokat: Vértesaljai László jezsuita atyát, Reiner Pétert vagy Gonda Lászlót.

Mulasztás is lehet bűn. De sajnos, ha újrakezdhetném az egész forgatást, akkor se tudnék mindenkit belegyömöszölni, mert már így is sok. Egy fiatal, vagy egy külföldi, vagy, aki semmit se tud az egészről, nem tudja, hogy ki maradt ki, csak ha még beleteszek 3 nevet, akkor elveszti a fonalat.

Most üt a filmünk, az Áldozatok 2006. Kétségbeesett emberek keresik a feloldozást, a választ. Kérdéseket kapok, rengeteg kérdést - ezek a kérdéseim nekem is, a film folytatása. Nem tudok megnyugvást adni, se Biszku-ügyben, se a megerőszakolt magyar nők után, se 2006 miatt. Nincs befejezve a történet, nem volt jogi igazságtétel, úgyhogy a társadalom lelkiismeretének kell feljajdulnia.

Az egész társadalom lelkiismeretét szeretném felébreszteni. Mert szerintem van a közösségünknek lelkiismerete és felébreszthető. Utálom a filmjeimet, mert nem szórakoztatnak, hanem idegesítenek. Azonban, ha rendszerhiba van, akkor idegesíteni kell magunkat, hogy kijavítsuk.”

Nyitókép: Wikipédia

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. november 16. 18:42
Az ilyen filmek tényleg nem mindenkinek szórakoztatóak, de a valóságosságot mutatják be! például a "JÁRULÉKOS VESZTESÉG"... kategóriáját, és hogy aki ezt mondja annak mennyit is jelent aegypár magyar állampolgár élete! Megértem hogy ilyen akajasságot megvalósítók nem a "happy" múfajhoz tartoznak! DE A VALÓSÁGOT AKKOR IS BE KELL MUTATNI! és hogy egyeseknek MÁSOK élete mennyit is ér...
Péterpéter
2021. november 16. 18:20
Egy szürkemókusnak az is fárasztó, ha a saját farkával játszadozik folyton.
szürkemókus
2021. november 16. 17:29
Ez a messiástudat fárasztó.
Fekete85
2021. november 16. 12:12
A nagy túrórudi automata elleni attaknál sokan otthagyták a fogukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!