A Gyurcsány-féle komcsi arcátlanság és annak határtalansága

2021. november 23. 12:05

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára a mai nappig abban a villában hajtja álomra hazaárulásban megfáradt fejét, amelyet Klára asszony nagypapája kapott a párttól.

2021. november 23. 12:05
null
Rákay Philip
Facebook

„Emlékszünk még arra a felejthetetlenül nagyívű politikai színjátékra, amikor Gyurcsány – miniszterelnökként – odaállt Nagy Imre szobra mellé, majd a szokásos dallamtirádával a hangjában ezt kérdezte: »Imre, te mit tennél, te hogyan csinálnád?«.

Gyomorforgató pillanat volt, amely persze tökéletesen illeszkedett a gyurcsányi kormányzat szemforgató ethoszába. Abba most ne menjünk bele mélyebben, hogy a vérkomcsi, szovjet Komintern-ügynök Nagy Imrére és politikájára zsinórmértékként tekinteni önmagában is gusztus dolga, de van itt más is, amitől az ember Daedalonért nyúl.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ugyanis a mai nappig abban a villában hajtja álomra hazaárulásban megfáradt fejét, amelyet Klára asszony nagypapája, a gyilkos Apró Antal – egyéb humanista ténykedései mellett – éppen Nagy Imre és elvtársai kiiktatásáért kapott a párttól, a kommunista hála szívfacsaróan nagylelkű megnyilvánulásaként.

De Klára és Ferenc egy pillanatig sem érezte úgy az elmúlt évtizedekben, hogy legalább a minimális látszatra adva illene elköltözniük a számukra – politikai értelemben – vállalhatatlan múltú villából, dehogy. Nem ilyen fából faragták őket. Sőt!

Gyurcsány tegnapi posztjából kiderül, hogy ő maga egy olyan dolgozószobában alkot elmélyülten – vagy a rózsadombi villában, vagy a DK valamelyik irodájában –, amelynek falán Nagy Imre budapesti szobráról készült hatalmas fotó díszeleg.

Ilyesmire tényleg csak elvtelen, magukat most éppen demokratikusnak becézgető komcsik képesek...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. november 23. 18:41
Imre! Mit tegyek, hogy megszeressenek az emberek? Legyél te is mártír, te böszme!
Joe1954
2021. november 23. 17:59
Philipnél kevés van galádabb, talán csak az 5. -ös számú tagkönyv tulajdonosa. (de neki felmentése van, büntethetőséget kizáró ok miatt)
Gyugyu12
2021. november 23. 17:24
Anyádat Kálmán! Anyádat.
szürkeSzarvas
2021. november 23. 17:10
A Szemlőhegy uti villa szimbolikus. Hirdeti a rettenetesmultú (!) család máig tartó töretlen(!) befolyását. (A Piroska néni már a Marci csúcsrajuttatásán is gondolkodik.) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!