Márki-Zay: Pártállami megfigyelést folytat a Fidesz

2021. október 25. 16:58

A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz – írta Facebookon Márki-Zay Péter.

2021. október 25. 16:58
null

A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz – mondta Márki-Zay Péter hétfőn Hódmezővásárhelyen, ahol bemutatta azt az anyagot, amelyet állítása szerint személye elleni lejáratásra használtak volna fel a kampányban. A polgármester állítása szerint az „anyagot a Fidesztől kapta meg a Demokratikus Koalíció vezetése, ők adták azt át Márki-Zay Péternek”.

„Ezt az anyagot a Demokratikus Koalícióval való egyeztetésen kaptam meg személyesen egy héttel ezelőtt, a „bizalom jegyében”. A Demokratikus Koalíció vezetői ezt az anyagot a Fidesztől kapták meg Dobrev Klára kampányához. Ezek lejárató anyagok személyem ellen. Két dolog látszik ebből: az egyik, hogy a Fidesz ezzel is igyekezett beavatkozni az előválasztásba, és az is, hogy milyen módszerekkel figyelnek meg embereket” – mondta Márki-Zay Péter a hétfői sajtótájékoztatóján.

„Ez a dosszié egy újabb példája annak, hogy milyen pártállami, a kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést végez az ellenzékkel szemben a Fidesz. Együtt fogunk dolgozni azon, hogy hazánk egy demokratikus európai jogállam legyen, ahol nem lehet ilyen módszerekkel politikát művelni” – hangsúlyozta Márki-Zay Péter.

(Facebook)

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. október 26. 18:19
ez még jákobnál is nagyobb barom!
tailor
2021. október 26. 14:39
azok nyilvános sajtócikkek te hülye
merkur
2021. október 26. 10:07
MZPeti, a Ferid profilírozott és most szívat. Te meg ráugrottál és engedelmeskedsz a paranoiádnak, ami a profilod része.
bagira
2021. október 26. 05:00
Megfigyelés jobbikos ábránd. Márki hazudik , történelem tanár létére a történelmet nem tudja. https://www.youtube.com/watch?v=9FpVjIt74eg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!