Norvégiában egy iszlamista megölt 5 embert, de a részletek még durvábbak

2021. október 15. 07:57

A Nyugat meghalt. Nem lennék ott a temetésén.

2021. október 15. 07:57
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Norvégiában egy, a hatóságok által már ismert iszlamista megölt 5 embert, de a részletek még durvábbak. A rendőrök ugyanis a merénylet megkezdése előtt feltartóztatni próbálták, de a férfi egy íjjal és nyilakkal elüldözte őket – mivel a norvég rendőrök a mindennapokban szolgálati fegyver nélkül közlekednek.

Ezek után kezdett a mészárlásba és mire a rendőrök – már fegyveresen – visszaértek, 4 nőt és 1 férfit megölt. Ha a rendőrök teszik a dolgukat, nem történt volna tragédia. Nem tették. A Nyugat meghalt. Nem lennék ott a temetésén.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 15. 15:27
És kik ölték meg? Kik vették át az uralmat fölötte? És hogyan, milyen eszközökkel tehették meg ezt? KIK A NYUGAT GYILKOSAI?
Akitlosz
2021. október 15. 15:21
"Ezek után kezdett a mészárlásba és mire a rendőrök – már fegyveresen – visszaértek," Ha a rendőrök inkább beszóltak volna kapitányságra erősítésért, akkor egy utat megspórolhattak volna. Bár még az is nagy időveszteség, de már csak feleakkora.
Akitlosz
2021. október 15. 15:19
"A rendőrök ugyanis a merénylet megkezdése előtt feltartóztatni próbálták, de a férfi egy íjjal és nyilakkal elüldözte őket – mivel a norvég rendőrök a mindennapokban szolgálati fegyver nélkül közlekednek." Össze kellene adni a norvég gyakorlatot az amerikai gyakorlattal, elosztani kettővel és akkor minkét országban jobb lenne.
elfújta az ellenszél
2021. október 15. 12:38
Je suis Norvég Alap
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!