Németország lábon lövi magát teljesen jól működő, tucatnyi atomerőmű bezárásával

2021. október 25. 17:58

Ha én orosz lennék, ugyanúgy röhögnék az „impotens európai dühön”, ahogy Putyin teszi.

2021. október 25. 17:58
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Ez a történet tényleg a vicc kategória. Ez a német narancs. Németország lábon lövi magát teljesen jól működő tucatnyi atomerőmű bezárásával és a zöld energia eröltetésével, amit még nem lehet tárolni, azaz csak akkor van, ha fúj a szél és süt a nap. Ennél nagyobb szivességet Moszkvának nem is lehetett volna tenni, Berlin hibája hatalmas. Az oroszokkal eközben kialakul egy rendkívül rossz viszony, amiért azért nem csak Oroszország a felelős. És most, hogy nagyon kellene az orosz gáz, felmerül, hogy az EU büntesse meg és józanítsa ki Oroszországot.

Szóval – vagy szivességet kérsz, vagy háborúzol. Ha én orosz lennék, ugyanúgy röhögnék az »impotens európai dühön«, ahogy Putyin teszi. Jó lesz a gáztól, széntől és az olajtól – vele a szennyezéstől és az orosz, amerikai, közel-keleti függőségtől megszabadulni – de azt nem elég megálmodni és kívánni, nem jön el gyorsan. A valóságot nem lehet meghajlítani. A helyzet az, hogy vagy 20 évig még kell az orosz gáz Európának.”

Fotó: Evgeniy Paulin / Sputnik / Sputnik via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. október 26. 09:48
A németek megérdemelnék hogy egy kicsit visszatérjenek a kőkorszakba és barlang tűz mellett melegedjenek. Ha a léte az orosz gáztól függ ne kezdjen szankcionálni az EU úgy szint . A kölcsönös tisztelet elméletét nem ismerik mert mindég ők a megmondók. A szankciónálóknak nem adnék gázt , visszaszankcionálnám.
röviden
2021. október 25. 22:15
Jó, rendben, de mi az újság?
csi
2021. október 25. 21:30
Nem kell aggódni a németekért. Majd megoldják. A második világháborút is szépen megoldották. Győzelem vagy Szibéria!
MZXX
2021. október 25. 20:20
Kaptál egy like-t. A humorérzéked miatt. -:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!