Nagyon helyes, hogy a Fidesz miniszterelnöke is felvette a harmadik oltást

2021. október 19. 09:10

A kormány titkolózása törvénytelen és jellemtelen.

2021. október 19. 09:10
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Nagyon helyes, hogy a Fidesz miniszterelnöke is felvette a harmadik oltást; erre biztatok én is mindenkit, különösen azokat, akik még egyáltalán nem oltatták be magukat a koronavírus ellen! Az oltás életet ment!

Ezért is lenne fontos például, ha a kormány végre nyilvánosságra hozná a covid-betegek és elhunytak oltottsági adatait, ez is nagyban segítené ugyanis az oltási hajlandóságot. Titkolózásuk nemcsak, hogy törvénytelen és jellemtelen, de akadályozza a minél magasabb átoltottság elérését is, amelyben az EU tagországai sorra lehagynak már minket.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. október 19. 22:07
Hát következtess, az is egy nyílt adat, hogy még az oltás előtt hány fertőzöttből hányan kerültek kórházba..
khomeini
2021. október 19. 20:24
Pistám, aki még az első oltást sem vette fel, azt elég az első oltás felvételére biztatnod, korai még a harmadikra....
cutcopy
2021. október 19. 20:12
Ezek szerint sok birkának teljesen feleslegesen hozták létre másfél éve ezt a tájékoztató oldalt.. "A beoltottak kevesebb mint 1%-a betegszik meg" https://koronavirus.gov.hu/cikkek/5-millio-926-ezer-beoltott-859-az-uj-fertozott-elhunyt-16-beteg
hegyivadász
2021. október 19. 18:15
Nehéz is lenne az ellenzék pocskondiázásában egyetértenünk, hiszen nem is pocskondiáztam őket. Mindössze finomkodva megjegyeztem, hogy az oltással kapcsolatban ellentmondásos volt a kommunikációjuk. Miközben az alapelvárás az egyértelmű, kétség nélküli oltáspártiság lett volna. Ezt a szintet nem ugrották meg. De erre kár is több szót vesztegetni. Azzal egyetértek, hogy nyilvánosságra hozhatnák a statisztikát, bár biztos vagyok benne, akkor meg majd találnának mást, amit kifogásolhatnak azok, akik most ezt követelik. Nem valós információ igényről van itt szó, hanem szándékos zavarkeltésről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!