Megnéztem Skrabski Fruzsina és Bodoky Tamás dokufilmjét

2021. október 26. 22:16

Csalódnunk kellett, mert a szerzők elszalasztották, hogy eljussanak a felelősökig.

2021. október 26. 22:16
null
Várhegyi Attila
Facebook

„Elszomorodtam.

Az egyébként a Biszku-filmmel méltán hírnevet és elismerést szerzett filmes és az oknyomozó újságíró most komoly alkalmat szalasztott el. Pedig nagyon vártuk, hogy végre valaki a mélyére néz ennek a felháborító történetnek.

Csalódnunk kellett.

Csalódnunk kellett, mert a szerzők elszalasztották, hogy eljussanak a felelősökig.

Hogy megkérdezzék, utána nézzenek, hol vannak, s mit csinálnak, ugyan hogyan élnek most az akkori bírók, akik döntöttek?

Hogy egy általános ügyészi szóvivő helyett az ügyészeknek néznének utána, őket keressék.

Hogy Gergényit ne csak egy telefon erejéig kérjék, s tűrjék el arroganciáját, hanem alaposan körüljárva életét, karrierjét, karakterét.”

Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2021. október 27. 09:57
ez az ex-kulturális államtitkár várhegyi, akit elítéltek sikkasztásért? aki miatt az MTVA-ban a lehallgatási botrány közepén megszüntették az eljárást, mert ott sem lehetett volna? ez osztja az észt? ugyan már. (az megvan, hogy a népszabadság beszántása után néhány személyről az összes cikket eltüntették, beleértve várhegyit is?)
tintapaca
2021. október 27. 08:03
Minden bemutatott áldozat esetében ismertetni kellett volna a nyomozóhatóság jegyzőkönyvi aláírójának, az ügyésznek és a bírónak a nevét, és hogy hol van jelenleg. Azért, hogy ők is és családtagjaik is legyenek úgy megbélyegezve, mint ahogyan az áldozataikkal tették! Másként ebben a társadalomban sosem lesz a hasonló cselekményeket illetően , visszatartó erő.
pemete jakab
2021. október 27. 07:25
"Csalódnunk kellett, mert a szerzők elszalasztották, hogy eljussanak a felelősökig." Bizonyos hatalmi pozíció szint fölött ebben az országban sosincs felelős. Józsi, a portás, ő a felelős.
Felvidéki MAGYAR
2021. október 27. 05:55
Ez az egész történet '89-ben lett elqrva! Akkor kellett volna elszámoltatni, majd' 56-os komcsi módszerekkel lerendezni örökre a kib@szott kommunistákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!