Jó, majd ha meg tudod mondani, akkor jelentkezz

2021. október 29. 13:18

Prof. Dr. Sir Szt. Duda Ernő ma a Klubrádióban.

2021. október 29. 13:18
Hont András
Hont András
Facebook

„»Azt, hogy Svédországban nem írták elő a kötelező maszkviselést, és azért ezer alatti az esetszám, és halott is csak tíz van, az mindek köszönhető, az minek az eredménye?

 »Hát, ezt nem tudom megmondani.«

Prof. Dr. Sir Szt. Duda Ernő ma a Klubrádióban.

Jó, majd ha meg tudod mondani, akkor jelentkezz, addig meg kíméld meg ellentmondást nem tűrő tanácsaidtól a közvéleményt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
binlaci
2021. október 31. 03:49
Láttátok már olyan folyót ahol a meder szélesség 30 kilométer? És a víz csak 5 méter széles mederben folyik? Akkor nézzétek meg többször, mert mindig máshol folyik. Van amikor új úton megy 5 méter szélességben és van olyan hogy 20 km széles és 10 száraz. Ilyen a covid is. Van amikor országok sokasága fertőzöttek lesznek nagyon, és van amikor elkerul egyes helyeket. És van amikor csak egy egy helyen van fertőzés.
Járványfigyelő
2021. október 30. 07:23
Ejh Duda bácsi :-) A politikailag vezérelt járványtan élharcosa.
TúlkébzettParaszt
2021. október 29. 22:13
Tudod, Bandi, ez a Duda egy ún. természettudós. Tudom, hogy nem tudod mi az, elég legyen annyi, hogy az kb. az újságíró ellentéte. Neki - nekünk - van arra módszerünk, hogy tudjuk, hogy valamit tudunk, sejtünk, vagy nem tudunk. Amit tudunk, azt megmondjuk. Ezt éled te meg arrogáns kinyilatkoztatásként. Amikor meg nem tudunk valamit, akkor azt nyíltan nem tudjuk. Ezt élted te meg a mindentudás lebőgéseként. Gondolom, te lazán megmondtad volna erre a kérdésre is a választ. Amúgy meg egyszerre vádolod a jóembert arrogáns mindentudásért, meg azért, mert valamit vállaltan nem tud megválaszolni. Szóval te még kommenthuszárnak is gyenge vagy.
nemmondom
2021. október 29. 19:56
Nem tudom értékelni az olyan tudóst, aki világjárvány kérdésében mosolyogva küld el mindenkit azzal hogy övé, csak az övé a szakmai igazság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!