Legalább kopasz cenzor ülne

2021. október 08. 19:07

A Médiatanácsban csupa lusta bérenc ücsörög.

2021. október 08. 19:07
null
Dévényi István
Magyar Hang

„Pardon a karcos kezdésért, de mivel mindjárt itt, a cikk elején hosszas és száraz jogi passzusokat kell citálnom, hogy aztán igazolhassam a testület tagjaira tett kijelentésemet, kénytelen voltam a figyelemfelkeltés efféle mérsékelten polgári eszközéhez folyamodni. Mentségemre szóljon, hogy a Médiatanácsban tényleg csupa lusta bérenc ücsörög, és pusztítja a honi nyilvánosságot ülésről ülésre szisztematikusan, örökkön örökké, míg az ellenzék választási győzelme el nem választ. Na, jó, ne legyen annyira száraz az eleje mégse, elmesélek egy minden ízében pompás sztorit úgy a Fideszről, mint a Médiatanácsról. Nagy különbség persze nincs; halmaz, meg részhalmaza.

Pár esztendeje nem tisztán kormánypárti rendezvényre voltam hivatalos, ahol megjelent a Médiatanács egyik tagja is, mi több, mellettem fogott helyet, ugyanis ismertük egymást a régi szép időkből, amikor még eljártam a testület üléseire az egyik pályázat zsűritagjaként a döntéseinket ismertetni. Vicces srác vagyok (francot, csak annak képzelem magam), úgyhogy mondtam neki: nem biztos, hogy jót tesz a karrierjének, ha minket így a G-nap után együtt fotóznak, de megnyugtatott, miszerint már vadul vágja a centit, mert neki a kilencéves kinevezés merő teher. Azóta még nagyobb ember lett, sokat mutatkozik a vezénylőtábornok úr környezetében, és hát tulajdonképpen felőlem is lelkiismereti nyugalma lehet, már ha egyáltalán eszébe jutok (dehogy), hiszen nem hazudott, hogy alig várja a médiatanácsbóli szabadulását, csupán felfelé szökött, és az vesse rá az első követ.”

Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs_real
2021. október 09. 17:16
Dévényi cikkéért fizetni? :D Na, neeeee.
Pipas 3
2021. október 09. 11:12
Te beszélsz bérencekről te p....nyaló ócska hazug áruló?
rókabácsi
2021. október 09. 10:16
azért szeretnél oda bekerülni:?
olajfa1
2021. október 09. 09:09
Csak nem a "LASSAN MONDOM HOGY MINDENKI MEGÉRTSE: N E M L E S Z GÁZÁREMELÉS!!! Főcenzorasszony Lendvai Ildikó néne hiányzik onnan????... Beszéld meg már ezzel a legfőőbbbb cenzorasszonnyal hogy amikor ezeket a nyomatékos szavakat kimondta... AKKOR LECENZURÁZTA-E ÖNMAGÁT????????????????????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!