Nekem mondhatnak akármit

2021. október 12. 14:03

Hazudozás, félrevezetés, gyűlöletkeltés, és a feszültségek szítása. Ez számomra a Fidesz. Interjú.

2021. október 12. 14:03
null
Kuncze Gábor
Hírklikk

„Ugyanakkor az is tény, hogy a Fidesz számára e pillanatban Dobrev Klára kellemesebb ellenfélnek látszik, mint Márki-Zay Péter.
Miért lenne kellemesebb? Talán mert kellemesebb egy nőt támadni, mint egy férfit? Vagy kellemesebb nemet mondani egy nőnek, ha kihívja vitára a miniszterelnököt, mint egy férfinek? Kellemesebb egy nő elől elbújni, mint egy férfi elől? Dobrev Klárát, bármerre jár az országban, nagy tömegek fogadják, kedvesen tud mosolyogni, miközben nagyon felkészült és jókat mond, egyúttal pedig nemzetközileg is elég ismert, mint az Európai Parlament egyik alelnöke. Aki azt hiszi, hogy ő kellemes ellenfél a Fidesznek, az szavazzon a Fideszre.

Ha már itt tartunk, a Fidesz-kommunikáció mit tud kezdeni azzal, hogy ők a Karácsony-vonalra tettek és ezzel lényegében befuccsoltak? 
Majd elköltenek újabb néhány százmilliót teljesen fölöslegesen. De a Fidesznek egyébként az a nagy előnye, hogy most is róluk beszélgetünk, meg Gyurcsányról. Engem például nem érdekelnek, nem foglalkozom velük. Elég régen eldöntöttem, hogy nem szavazok rájuk és ettől kezdve, nekem mondhatnak akármit. Hazudozás, félrevezetés, gyűlöletkeltés, és a feszültségek szítása. Ez számomra a Fidesz.

Jó, elhiszem, hogy önt nem érdekli, de a magyar választók többsége is képes így gondolkodni?
Abban bízom, hogy igen. Az előválasztás mutatott is erre jeleket. Dobrev Klára képes lesz arra, hogy meggyőzze a híveit, az ellenzéki szavazókat és a bizonytalanok közül is maga mellé tud állítani embereket, akikkel összefogva, meg lehet testesíteni azt az akaratot, amelyik váltást kíván a kormány élén. Mert a választókban megvan a kereslet, az ellenzéki politikának kellene biztosítani a kínálatot. Ez most azért nem jelenik meg, mert az előválasztás miatt egyes helyeken inkább a konfliktusok kerülnek előtérbe. Az ellenzéknek azonban felül kell majd emelkednie ezeken a veszekedéseken. Attól kezdve pedig senkit sem fog érdekelni, hogy 2006-ban hol milyen beszédet mondott Gyurcsány.”

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rácz Gabriella
2021. október 13. 20:02
Praxisa van benne, hogy kell szétverni egy pártot....
Ma is bukik a Zorbán...
2021. október 13. 19:50
Kuncze a szadeszmp-s rémuralom egyik főbűnőse, számos alávaló gaztett elkövetője, a haza egyik sírásója. Egyetlen hangot sem szabad elhinni ennek a gonosz, embertelen bolsevista gyűlölködőnek. A féktelen pimaszságáról, cinizmusáról ismert szadeszos pribék minisztersége alatt igazolást adott ki egy perhez, melyszerint az ÁVÓ-n nem kínozták az áldozatokat. Ezt egy volt ávós támogatásaként merészelte elkövetni a perben egy hazafival szemben. Az ávóst a segítség hatására felmentették, Kunczét pedig soha sem vonták felelősségre e sokadik hazaárulása miatt sem. Ennyit róla. Ilyenek a bolsevisták.
linkeloe
2021. október 13. 17:41
Dögölj meg Miska kancsó! SZDSZ LopStop kampány!!
Wezo
2021. október 13. 15:46
Amit Gyurcsány mondott és tett, nem fog sosem elévülni, az öszödi beszéd, a 2006-os rendőri beavatkozás sem. Ami pedig téged illett Kuncze Gábor, van söprögetnivalód elég a saját volt SZDSZ-es portád előtt is! Úgyhogy fogd be a szád, és fingani is csak otthon merj az udvarban, de ott is csak halkan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!