Magyarázkodik a CSOK-király, de még mindig nem érti, mi a gond

2021. október 25. 11:23

A legnagyobb baj az Peti, hogy jellemtelen vagy!

2021. október 25. 11:23
null
Kontra
Facebook

„A kormány és a miniszterelnök kérlelhetetlen, szabadszájú kritikusa, a melósok bőrdzsekis, parlamenti álvédőszentje magyarázkodik.

Cikkünk nyomán elismerte a Facebook-oldalán, hogy felvette a CSOK-ot a »népnyúzó« Orbán-kormánytól, mivel szüksége volt a pénzre a lakásvásárláshoz. Vagyis Jakab annak a »tolvaj-kormánynak« a segítségére szorult, aminek a tagjait hetente börtönnel fenyegeti, vagy lopással vádolja. Teljesen érthető, nem?

Nem. De nem az a baj Peti, hogy igénybe vetted a CSOK-ot, hanem az, hogy minden megnyilvánulásodban köpködve szidod a kormány politikáját, bilinccsel és börtönnel fenyegetőzöl. Ez finom szólva is ellentmondásos.

De, hogy tisztán beszéljünk: a legnagyobb baj az Peti, hogy jellemtelen vagy!

De min is csodálkozunk, ha képes voltál Gyurcsány házi bohócának állni, és szolgálatába állítani a pártodat, holott egykor pont ellene jöttetek létre.

Képes voltál a 2006-os eseményeket rendbontásnak nevezni, holott az egykori tisztességes jobbikos társaid véres harcot vívtak a családi rutinból lövető, és az országot romba döntő Apró-Gyurcsány házaspár rémuralmával.

És miközben megtagadtál mindent értéket, ami a pártodat jellemezte, ezt köpködő gyűlölettel próbálod kompenzálni hétről-hétre a parlamentben. Nagyon nem tiszta a lelkiismereted, de azért igénybe veszed az általad szidalmazott kormány támogatását.

Na, ez a probléma, Petikém! Ha esetleg nem értenéd.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KormosJ
2021. október 25. 21:21
Úgy fog járni mint az SZDSZ valami Retkes egy kicsit még erőlködik aztán eltünik!
Csak Igazságot
2021. október 25. 21:13
Mért ne vehetné fel nem az Orbán pénze én is fel venném ha lehetne Hitelből lehet osztogatni mert ezt nem a magyar gazdaság termelte ki. MNB adat 2010=21000 milliárd 2021=47000 milliárd állam adóssága és nem kell itt GDP meg bruttó meg a százalékok. 11 év 26000 milliárd plusz és még nincs benne a 3000 milliárd amit elvett a férge tőlünk. És még lehet sorolni Paks 3000 vasút 1000 Egyetem 540 ami nem a magyar gyerekeknek épül ,most felvet 1500 milliárdot a fleto hozzá képest kismiska. De nem is baj majd mehetnek a rajongók felcsútra a kis szigetre a tó közepére 1,5 milliárdból készülő hídon át aztán ehetnek és vonatkozhatnak egy jót . Hajrá Fidesz?
Senki99Alfonz
2021. október 25. 17:26
A baj az - akárki is vagy, aki ezt a szart ide hordtad -, hogy a CSOK a magyar adófizetők jóvoltából létrejött lehetőség, nem a kormányéból. Nyugodtan lehet valaki kritikus a kormánnyal vagy Orbánnal szemben és tarthat igényt a CSOK-ra. Az aljas disznóság ezzel szemben az, ha valaki úgy próbálja feltüntetni, mintha az adomány lenne a kormánytól. Ha nagyon keresel olyat, aki felvett nem neki szánt támogatást, az a nemnyaraló Jucus.
Hunyadi Mátyás
2021. október 25. 15:33
Jakab hozza származása formáját. Ezért lépett be anno a Jobbikba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!