Hatpárti kormányzásra készülünk

2021. október 12. 08:17

Csak a Klára által vezetett kormány lesz képes kérlelhetetlenül lebontani Orbán rendszerét.

2021. október 12. 08:17
null
Kálmán Olga
Facebook

„Sokan kérdeztétek tőlem az elmúlt hetekben, hogy miért Klára a legalkalmasabb jelölt. Mindig azt feleltem, ha nem lennék politikus, akkor is azt mondanám, hogy kizárólag benne, az ő szaktudásában, józanságában bízok. Hatpárti kormányzásra készülünk, a NER következetes lebontására.

Ezt a koalíciót hiszem, hogy csak Klára képes a józanságával, empátiájával és szakértelmével egyben tartani. És csak az általa vezetett kormány lesz képes kérlelhetetlenül lebontani Orbán rendszerét és újjáépíteni egy demokratikus, szabad Magyarországot. Ez a mostani választás tétje, és ez lesz a 2022-es választás tétje is.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Color
2021. október 15. 16:45
Ti miért kritizáljátok az autópálya-koncessziót egyáltalán? Amit a Gyurcsány épített PPP-s koncesszióban azt is a Fidesz fizeti vissza 2040-ben.
dutty2
2021. október 13. 23:57
Csak nyissátuk ki az emberek szemét! Had lássák hol gyülik a szemét!
zakar zoltán béla
2021. október 12. 19:43
simicskahavasnagyattila..................nélkül nem megy
Aerion
2021. október 12. 17:00
Kérdem kálmán olgát, mély tisztelettel, aki tudjuk mennyire függetlenobjektív hírszerkesztő-műsorvezető volt, olyannyira, hogy ma a déká pártszolgálatosa, hogyan lehet kérlelhetetlenül lebontani egy társadalomban olyasmit, amit többmillió ember a szavazatával támogat. Ez a kérdésem. És ha ezt kálmán olga szerint mégis lehet, tisztelettel kérem, definiálja azt a társadalmat is, ami többmillió állampolgár demokratikus jogi felhatalmazását semmibe veszi, azt lábbal tiporja. Mert állítólag kérlelhetetlen. És mindezek mellett és ellenére hogyan gondolja kálmán olga, meg a déká és a déká összes pártszolgálatos ebe, hogy életben fog maradni. Vajon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!