Diplomás kommunisták vagytok, azaz szélsőliberális, hazaáruló házmesterek

2021. október 16. 21:08

Ez a Momentum. Nyugati ügynökpárt. A gyomrom fölfordul tőletek.

2021. október 16. 21:08
null
Rákay Philip
Facebook

„Ez a Momentum. Nyugati ügynökpárt, Magyarország érdekei ellen dolgozó, szektás tekintetű ifjú zsúrmarxistáinak gyűjtőlerakata. Cseh Katalin – akinek korrupciós ügyekben mélyen hallgatnia illene – megint rázendített katatón elmebetegekre jellemző, örökzöld mantrájára, de ezúttal szintet lépett. Mára ott tart ez fizetett ágens, hogy most már az Európai Bizottságot fenyegeti feljelentéssel, amennyiben nem indítják el hazánk ellen a jogállamisági mechanizmust.

A Momentum-féle blöffpártocskák erre képesek csupán. Nem saját erőből, választói felhatalmazással, tehetséggel, felkészültséggel, elhivatottsággal politizálni, dehogy. Mindig külső politikai, titkosszolgálati beavatkozásért esdekelve, az uniós pénzcsapok elzárásával az egész országnak irdatlan károkat okozva, permanensen a hálózat kedvében járva a haza ellen ügyködni...

Ezt tudja a Momentum. És akkor még csodálkoztok, hogy az előválasztásnak nevezett hercehurcán Fegyőr nevű elnökötök a választókorú magyarok 8 százalékának 3,4 százaléknyi szavazatát volt képes megszerezni.

Rosszabbak vagytok, mint a gyilkos kommunista évtizedek – előrejutásért vagy épp irígységből – bárkit, bármikor feljelentő házmesterei. A gyomrom fölfordul tőletek...”

Fotó: Momentum, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sawaya355
2021. október 18. 17:56
Kommunistázás? 2021-ben? Ez komoly?
szürkeSzarvas
2021. október 18. 17:42
Jó duma,Kálmánka. Tetszik. :)
sawaya355
2021. október 18. 17:17
Kommunistázás? 2021-ben? Ez komoly?
Csak Igazságot
2021. október 18. 15:58
Te feledékeny Kálmán a döbrögid 2006 okt 25- én kérte az Brüsszelt hogy zárja el a pénzcsapot erre már nem emlékszel . A lehallgatási ügyről mért nem beszélsz vagy hogy európában mi nálunk a legnagyobb az infláció. És arra is kíváncsi lennék hogy mennyiért kapjuk a gázt a kommunistáktol mert nem hiszem el hogy a régi áron kapjuk amikor már tízszeres áron adják ezt kifogja kifizetni ,a döbrögink megvédi a rezsicsökkentést csak amikor boltba megy az ember ott majd kifizeti a rezsimaradványt a termékekért mert a gyártók áthárítják. Két éve a szemétszállításra plusz 70milliárdot adott közpénzből tehát a mi adónkból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!