Megvédjük a kapcsolati erőszak áldozatait

2021. október 07. 11:28

Európában minden rendelkezésre álló eszközzel védjük a bántalmazást elszenvedőket!

2021. október 07. 11:28
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Megvédjük a kapcsolati erőszak áldozatait – érthetetlen, hogy a Fidesz ezt miért nem támogatja

Vannak olyan témák, amiknek nem szabadna politikai viták tárgyát képezniük – ilyen a párkapcsolati erőszak áldozatainak védelme és a gyermekelhelyezés során elszenvedett sérelmek csökkentése, minimalizálása.

Ezért örülök annak, hogy az Európai Parlament plenáris ülésén nagy többséggel fogadtuk el a fenti kérdéssel foglalkozó állásfoglalást. És ezért felfoghatatlan, hogy ezt miért nem szavazták meg többek között a fideszes EP-képviselők. A Klubrádió reggeli műsorában Mérő Verával beszélve elmondtam azt is, hogy felelőtlen és embertelen viselkedés ez azok részéről, akik nem szavazták meg a jelentést.

A valóságtól teljesen elrugaszkodott, abszurd állítások azok, amivel a fideszesek magyarázzák saját bizonyítványukat, ez a jelentés ugyanis nem ürügy – ahogy ők mondják –, hanem a megoldás felé vezető út egy fontos állomása.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 08. 09:15
No és tőletek ellenzéktől ki véd meg?
mokány
2021. október 08. 06:30
Láncfűrészes ( mixeres ) .
néhai Ch.Pilot
2021. október 07. 22:48
A cikk képi illusztrációja: Öregecskedő kínai kéjnő a "Szép asszonyok egy gazdag házban" című regényből (ismeretlen szerző műve 1610-ből).
néhai Ch.Pilot
2021. október 07. 22:44
A T-Com-mal már egyeztettél? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!