Az „utca embere” vagy „nép hangja” a legprimitívebb műfaj

2021. október 25. 18:11

Vajon mi történt az előválasztási „szárnyalás” után?

2021. október 25. 18:11
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„BRAVÓ! Mindkét szombati rendezvényen készültek olyan riportok, amelyekkel ki lehet gúnyolni, le lehet járatni az egész megmozdulást.

Ujjongva tapsolnak a haladók, hogy három cigány fiatal nem igazán tudja mit keres a Békemeneten. (Kifejezetten pikáns a bújtatott cigányozás a liberális médiától, de már megszokhattuk…)

Közben jókat derül a túloldal, hogy három egyetemistának(?) fogalma sincs arról, miért támogatja a baloldalt.

Szándékosan nem linkelem a videókat.

Két megjegyzés:

Az »utca embere« vagy »nép hangja« a legprimitívebb műfaj, amellyel a nézőket/hallgatókat manipulálni lehet. Bármilyen témában tudok olyan videót forgatni az utcán, amellyel valakit/valamit ki tudok nevettetni.

Bármelyik rendezvényen találok olyan résztvevőket, akik csak nyekegnek-nyökögnek, ha rájuk rontok egy kamerával és egy mikrofont dugok az orruk alá! Nem csak cigány fiatalok és lázadó egyetemisták »fagynak le« ilyenkor, hanem akár politikusok, bankvezérek, tanárok, tudósok is.

Szóval túl nagy jelentőséget nem érdemes tulajdonítani ezeknek a videóknak, de természetesen hergelésre kiválóan alkalmasak

Ennél sokkal izgalmasabb kérdés, hogy miért voltak csaknem százszor annyian a Békemeneten, mint a másik rendezvényen.

Egészen pontosan arra a kérdésre nem kapok választ senkitől két napja, hogy miért volt mikroszkóppal is alig látható “tömeg” a baloldali ünnepségen. Annak ellenére, hogy buszokkal hozták (volna!) a résztvevőket vidékről Budapestre, ha lettek volna jelentkezők az ingyenes utazásra…

Vajon mi történt az előválasztási »szárnyalás« után?

Azoknak a véleménye is érdekel persze, akik most habzó szájjal birkáznak, buszoznak, krumpliznak a Deák téri valódi tömeg láttán…”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. október 26. 10:23
"Vajon mi történt az előválasztási szárnyalás után?" Bebábozódás, alvósejt..
MRN11
2021. október 26. 00:43
De szánalmas a magyarázkodásod! Még hogy az ellenzéknek nincs pénze! Mégis számtalan szennyportált, meg hozzád hasonló bérkommentelőt tud fizetni tömegével.
Robur
2021. október 25. 20:34
Ez nem az az MTV-s szardarab?
nempolitizálok
2021. október 25. 20:09
Makizaj jól pofára esett, Gyurcsánnyal és Gyurcsánynéval együtt. Karácsony vígasztalta őket, a Köröndig ér a tömeg :DDD Közben röhögött rajtuk, Gyurcsány a főnöke kipöckölte a neje kedvéért, makizaj pedig legyőzte Gyurcsány nejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!