A rabszolgatörvény lesz a Fidesz veszte

2021. október 13. 08:19

A magyarral sem lehet bármit büntetlenül megtenni.

2021. október 13. 08:19
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Miközben a kormány azzal köti le az energiáit, hogy bohócozzon, meg hogy kit kell épp megállítani, a magyar dolgozókat pont a kormány rabszolgatörvényére hivatkozva akarják kisemmizni.  Szakszervezeti értesülések szerint vannak olyan multik, amelyek egy-két havi bért akarnak kifizettetni a melósokkal, mondván, a járvány alatt nem dolgoztathatták őket eleget. És ezt szerintük azért tehetik meg, mert a Fidesz rabszolgatörvénye engedi. A kormány pedig valóban engedi. Most nincs szabadságharc. Most nincs Stop ez, Stop az. Most csak hallgatás van.

3 évvel ezelőtt épp a rabszolgatörvény elleni tüntetések hozták össze az ellenzéket. Hamarosan meglesz a közös miniszterelnök-jelölt is, utána pedig az egyesült ellenzék végre megállíthatja a Fideszt. Az összefogás győzni fog, az összefogásnak győznie kell! Mert a magyarral sem lehet bármit büntetlenül megtenni. A rabszolgatörvény lesz a Fidesz veszte.”

Kép forrása: Jakab Péter, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. október 15. 01:04
Jakab magad lenulláztad , nem vagy tényező , parlamentben lehetsz szélkakas frázispufogtató , semmi több .
palicsi
2021. október 14. 20:16
A rabszolgatörvényről itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=VKvk1l8ZxxA&t=696s
Faterohm
2021. október 14. 09:11
A magyarral sem lehet bármit büntetlenül megtenni. Te vagy az élő példa.
kaffogó hebrencs
2021. október 14. 08:32
Ezt a témát sikerült elővenni a marketingeseknek? Kirúgni mindet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!