A LIBE-bizottság szerint romlott a jogállamiság helyzete

2021. október 04. 07:22

Magasról szarunk rájuk.

2021. október 04. 07:22
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Tudjátok, ők azok az illetők, akik az elmúlt napokban fontoskodva járták a méltóságok irodáit, Donáth ügynök iránymutatásával. És csodák-csodájára, szerintük rosszabb a helyzet most, mint 2018-ban! Lesokkolódsz, nem hiszed el!

Tudjuk, mi a dörgés: mindaddig »romlik« a helyzet, ameddig nemzeti, szuverenista kormánya van az országnak. Aztán hopp, ha az ellenzék érkezne, hirtelen mindent tökéletesen rendben találnának. Ezt a kutyakomédiát mi szívesen eljátsszuk sokadszorra is, de azért remélem, érzik: valójában magasról szarunk rájuk.”

Kép forrása: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. október 04. 21:02
Kristóf! Jól látom, megszabadultál attól a két kis kackiás végtől a bajuszodon? Gratulálok. Már több helyen javasoltam ezt a közösségi médiában, elég soká tartott, míg végül hallgattál rám. :-) Két dolgot javaslok még; kérd meg Kövér Lászlót, hogy modernizálja azt a bűn- ronda, szög- egyenes, hosszú bajuszát XXI. századi stílusra és mondd meg Szánthó Miklósnak, hogy jelentősen ritkítsa azt a szintén bűn- ronda bajuszát, mert elviselhetetlenül hatalmas vastag szőrzetet cipel az orra alatt.
cutcopy
2021. október 04. 20:44
"rosszabb a helyzet most, mint 2018-ban" Kár volt 2018-ban elsütniük az ennél rosszabb már nem lehet a helyzet patront..
NoSS
2021. október 04. 15:26
Trombika drága! Ha ennyire ráérsz, menj gyógyítsd meg szájer haverodat! Vagy orrba basz, vagy seggbe!
írmag
2021. október 04. 14:49
Kerülöm, ha lehet, a trágárságot, de most nagyon egyetértek a megjegyzéssel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!