A kormány már minden jelöltről elmondta, hogy Gyurcsány embere, kivéve Gyurcsány feleségéről

2021. október 20. 19:31

Teljesen hihetőnek tűnik, hogy valaki szerződtet négy férfit, hogy megküzdjenek a feleségével.

2021. október 20. 19:31
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Miután beindult a »Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay« is (nagy mázlija van ám a Fidesznek, hogy most létezik, 1903-ban »Stop Podmaniczky, stop Khuen-Héderváry« pártelnöki-miniszterelnök-jelölti lejáratókampányt kellett volna folytatnia), elméláztam azon, hogy a kormánypropaganda már minden jelöltről elmondta, hogy Gyurcsány embere, kivéve egyről. Gyurcsány Ferenc feleségéről. Arrafelé tehát teljesen hihetőnek tűnik, hogy valaki szerződtet négy férfit, hogy megküzdjenek a feleségével. Bele sem merek gondolni, milyen bulik lehetnek a NER-ben.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2021. október 22. 08:52
Pedig nem kell hozzá más, csak egy minimális logikai készség. Valami olyasmi, amivel egy átlag 4 éves gyerek már rendelkezik, de Hont nem büszkélkedhet vele.
amca
2021. október 21. 19:13
Imádom ezeket. Holtzer bandi ,aki tkp Hont. Klein ,aki tkp. Corvin. Rosenfeld,aki Rákosli. Csermanek ,aki Kádár I tako daljeje ,táváris Holtzer. Koba ,a grúz megkötné a nyakkendődet 5 perc múlva. Kenederrel..k
madárinfluencer
2021. október 21. 15:37
"valaki szerződtet négy férfit, hogy megküzdjenek a feleségével" Szerintem hihető, ha egyedül nem bír el vele.
zsanett-kúnrum
2021. október 21. 13:13
kispöcsarcú, az meg van ugye, hogy úriember övön alul nem üt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!