Tizenöt éve ültem az autóban és hallottam a Gyurcsánynak tűnő hangot

2021. szeptember 17. 12:03

Nem mondott le és mentünk tüntetni…

2021. szeptember 17. 12:03
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„15 éve ültem az autóban és hallottam a Gyurcsánynak tűnő hangot. Nagyon nem kedveltem az aktuális miniszterelnököt, de azért, hogy káromkodva szidja az országot és azt mondja, hogy csak hazudtak – ezt még róla se tudtam elképzelni!

Felhívtam jólinformált újságíró ismerősöket és mind mondták, hogy ez bizony ő!

Amikor előtte, augusztus 20-án meghaltak az emberek a viharban és Gyurcsány megállapította, hogy ezért a meteorológusok felelősek, akkor az unokatestvéremmel kimentünk »tüntetni« a Parlament elé, ketten álltunk egy A4-es papírral, amire rá volt írva: »Szégyeld magad Gyurcsány!« – így helyesírási hibával. Aztán odajött hozzánk egy rendőr és mondta, hogy feloszlatja a tüntetésünket - 2 embert egy papírlappal Kérdeztük, hogy kell ezt értelmezni, én jobbra, ő balra? A rendőr azt mondta, hogy így! Feloszoltunk…

Nagyon szeretek tüntetni, mert az számomra a demokrácia szabadságának a legegyértelműbb kifejezése, úgyhogy gondoltam, 15 éve ezen a napon, hogy biztos lemond a miniszterelnök, úgyhogy megyünk tüntetni az új választásokért.

Nem mondott le és mentünk tüntetni…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.hu
2021. szeptember 18. 11:40
ollcsojános, kutyás senki
Agnieszka
2021. szeptember 17. 18:27
Különösen addig NEM, míg a művelt Nyugaton kívül itthon pénz, média, hívő tömegek állnak mögöttük. Magyarország gazdaságilag még NEM olyan erős, h. ezt meglépje, vagyis hogy a Nagy Varázsló házaspárt eredményesen vonhassa felelősségre. Talán, ha jövőre a Fidesz elsöprő fölénnyel ismét nyer...
tevevanegypupu
2021. szeptember 17. 16:33
Jó messze éltem Magyarországtól..ültem a számítógép előtt és hallgattam. Egyetlen dologban voltam biztos..hogy nem mond le. Előtte néztem a vitájukat Orbánnal is..elborzadva hallgattam Gyurcsány hőbölgését, fellengzős korlátoltságát..és nagyon sajnáltam Orbánt. Egyetleg helyes válasz lett volna Gyurcsány pofátlanságára: kirugni alóla a széket..Ez lett volna az igazán politikailag korrekt reakció arra, amit és ahogy mondott.
koronaszepe
2021. szeptember 17. 14:50
Ha ma lenne egy felcsúti beszéd - lehet, hogy volt már - meg sem tudnánk. Nem készülhetne róla felvétel, nem szivároghatna ki, nem lenne, aki leadja. Pláne nem a közszolgálati rádió, aminek a 'vérzivataros időkben' fideszes vezetője volt. Nem a tisztesség a különbség a Orbán és Gyurcsány között, hanem a profizmus. Orbán profibb hatalomtechnikus. Magyarország tragédiája, hogy két tehetséges politikusa van, az egyik a kormányt, a másik az ellenzéket (meg)vezeti...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!