HOPPPÁ!

2021. szeptember 08. 19:09

Orbán egy olyan oltást tukmált a magyar emberekre nap, mint nap, ami – ma már a gyártó szerint (!) sem – ad védettséget?

2021. szeptember 08. 19:09
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„HOPPPÁ! Ilyen az, amikor valaki felelőtlenül hablatyol össze-vissza. Facebookon osztott meg egy képsorozatot Orbán Viktor 2020 őszén arról, ahogy megérkezik 450 ezer kínai vakcina Magyarországra. A miniszterelnök posztja egyszerűen fogalmaz:

»450.000 vakcina érkezett, ezzel újabb 450.000 ember életét tudjuk megmenteni. Regisztráljanak és oltassák be magukat.«

Sok szakember fogalmazta meg a kétségeit a kínai vakcinával kapcsolatban. Ez a VEZÉRT nem érdekelte. Ahogyan az lenni szokott, megint nem neki lett igaza.

»Az állami tulajdonban lévő kínai Sinopharm kétféle új koronavírus-vakcina fejlesztésébe kezdett, mivel eredeti terméke, a Magyarországon is jól ismert készítmény nem bizonyult elég hatékonynak. A kínai állami vállalat készítményének hatékonyságával kapcsolatban korábban is kétségek merültek fel. Magyarországon mégis sok százezren kaptak kínai oltást. Nekik azt javasolják, hogy harmadik oltásként Pfizer-rel oltakozzanak.«

Szóval, akkor messze túlárazva sz…rt vettek a fürkészek?

Orbán egy olyan oltást tukmált a magyar emberekre nap, mint nap, ami – ma már a gyártó szerint (!) sem – ad védettséget?

A miniszterelnök hogy számol el azokkal, akik elvesztették szerettüket, védettség hiányában?

Mi lesz azokkal, akik ezen a selejt-beszerzésen lettek milliárdosok?

Nem az lenne a minimum, hogy most azonnal (!) és ingyen (!) végezzék el mindenkin a tesztet, akiket a Sinopharm-mal oltottak?”

Fotó: Apichit Jinakul / Bangkok Post / Bangkok Post via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bakandri
2021. szeptember 10. 08:36
Juszt Úr az a jó, hogy Ön mindenhez is ért.Én Sinopharmmal lettem beoltva és ha hinni lehet a Synlab eredményének, 400 Au/ ml az antigén eredményem, 40_töl már védett az ember. Sárdobálás és okoskodás helyett nem cselekedne valami hasznossabbat
Abmot
2021. szeptember 10. 08:17
te rohadt ávós proli kitartott házmester...kussolj be, vagy irány a panelprolik szóban, lépcsőházban, melegítőben, az a te világod... Szüleim 80 körül, élnek és virulnak, Budán, :) ! Féreg vagy juszt, egy kis szdsz-es szarjankó...
alphaville
2021. szeptember 10. 08:15
Hazudik a szarházi disznó.
púpos
2021. szeptember 09. 20:44
Szarkeverő szaralak. Odabiggyesztett egy kérdőjelet a végére, nehogy bepereljék! Ilyen egy igazi gennyláda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!