Nagyon fontos, hogy létrejött végül ez a vita

2021. szeptember 17. 18:08

Kifejezetten meglepő volt, hogy Tóth Csaba mintha összekeverte volna a parlamenti választást a polgármester-választással.

2021. szeptember 17. 18:08
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nagyon fontos, hogy létrejött végül ez a vita, kár lett volna kihagyni (kár volt az is, hogy a hétfői alkalmat Tóth úr kihagyta)! Azt tudtam, hogy nagy közöttünk a véleménykülönbség, de azt nem gondoltam, hogy Tóth képviselő úr szemrebbenés nélkül belemondja a kamerába, hogy a zuglói parkolóórák beszerzésével és üzemeltetésével minden a legnagyobb rendben volt. Ezzel nem velem vitatkozik, hanem Karácsony Gergellyel, viszont ennél jobb érvet magam sem tudnék felhozni, hogy miért kellett Zuglóban indulnom. Azt nagyon sajnálom, hogy az alapítványba rejtett vagyonról és az általa létrehozott politikai-gazdasági hálózatról Tóth képviselő úr nem kívánt beszélni (részletek és dokumentumok itt:

https://korrupcioinfo.hu/mit-takar-az-inkubatorhaz/ ).

Az pedig kifejezetten meglepő volt, hogy Tóth Csaba mintha összekeverte volna a parlamenti választást a polgármester-választással, annyira látványosan kerülte a rendszer bírálatát

Végül: nagyon hálás vagyok Vicsek Ferencnek, hogy vállalta a moderálást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Caruso
2021. szeptember 19. 07:14
Végre ölik egymást eljutottak ide is. Várjuk ki a végét lesznek még ilyen esetek, amikor az egyoldaliak egymást fogják ölni. Itt a példa mindenki számára. Mi lenne itt ha ezek kezére kerülne a hatalom. A legszomorúbb viszont az, hogy hajdan a volt konzervatív emberek közül ezekkel együtt mozognak. Van az a pénz.
llnnhegyi
2021. szeptember 18. 12:33
Apró klán maffiája dolgozik.
Balango
2021. szeptember 18. 09:05
"a zuglói parkolóórák beszerzésével és üzemeltetésével minden a legnagyobb rendben volt. Ezzel nem velem vitatkozik, hanem Karácsony Gergellyel, viszont ennél jobb érvet magam sem tudnék felhozni, hogy miért kellett Zuglóban indulnom." Érdekes, azt hittem, a FIDESZ korrupciójától bűzlik az egész ország. Mi a magyarázata annak, hogy a korrupcióellenes harc kereszteslovagja nem egy korrupt fideszes képviselő ellen indul, hanem egy abszolút szocialista körzet szocialista jelöltje ellen? Én persze örülök, hogy Hadházy úr szerint a hazai korrupció legjelentősebb példája a zuglói parkolás, de eddig mintha másképp mondták volna.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. szeptember 18. 07:41
Persze lehet másképpen fog történni: https://youtu.be/4ILTyvSONvw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!