Lenne itt még egy szempont

2021. szeptember 17. 18:12

Tizenöt év – amely alatt mindkettő kormányzott – nem volt elegendő, hogy hibát találjanak a saját tevékenységükben?

2021. szeptember 17. 18:12
Hont András
Hont András
Facebook

„Ma a tizenöt éves évfordulón mindenki jól végigmondta az unalomig ismert paneleket a szemkilövetőtől, aki nehogy visszajöjjön, a randalírozó jobboldalig, amit most már minden áron el kell takarítani. Ám lenne itt még egy szempont. Amennyiben valaki nem ragad bele egyik vagy másik oldal örökös igazságának hangoztatásába, akkor az nem feltűnő, hogy mindkettő változatlanul csak a másikkal van elfoglalva? Hogy tizenöt év – amely alatt mindkettő kormányzott – nem volt elegendő, hogy hibát találjanak a saját tevékenységükben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. szeptember 18. 17:22
11 éve meggyőződésem (már itt is írtam párszor) hogy a fidesz tudatosan nem "bántotta" gyurcsányt. Első ok nem akart belőle mártírt csinálni. Második ok, megtartotta, mert lehet vele "ijesztgetni" ( most is erre építik a kampányukat) . Ameddig a baloldanak nincs annyi esze, hogy nem gyurcsánymentesíti magát, nem sok esélye van. Csak ugyanazt a 40-45 százalékot szabdalják a baloldalon, hol kisebb hol nagyobb darab marad egyben, de nagyobbak sosem lesznek. Kivéve egy-két helyet pl butapest.. ameddig a baloldal nem okádja ki magából gyurcsányt nem lesz nekik megújulás, és minél később annál inkább gyurcsányosabbak lesznek és soha nem tudják már lemosni magukról!
B_kanya
2021. szeptember 18. 12:10
"Amennyiben valaki nem ragad bele egyik vagy másik oldal örökös igazságának hangoztatásába, akkor az nem feltűnő, hogy mindkettő változatlanul csak a másikkal van elfoglalva? " Nem feltűnő, hogy a Fidesz egyrészt megduplázta a nominális GDP-t (meg a többi), másrészt 12 évig elég jól elvoltak a központi erőtérben és ezalatt a szebb múltú Jobbikkal is foglalkozott? Nem adta vissza Bede Zsolt a szemüvegedet, hont-alan bandi?
duzur
2021. szeptember 18. 11:11
Ugy bizony !!! Biztos, mert mind perfektek... Pedig még a robotok is hibáznak. De ez se csak egy magyar specialitás...
Letmeread
2021. szeptember 18. 07:06
R E L A T I V I Z Á L
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!