Egy pofon sem megy mellé

2021. szeptember 11. 17:29

Simonka György! Most nem dumálni kell, hanem minél előbb megjelentetni azt a regényt.

2021. szeptember 11. 17:29
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Lázár János korábban azt mondta, hogy Simonka György Békés megyében kezdte és ott is fejezi be a pályafutását, illetve a bíróságon. Erre most jó esély van, mert az ügyészség 8 év börtönt kért rá.

Simonka erre válaszolt egy interjúban: »Én Lázár Jánosról regényt tudnék írni, úgyhogy ha valakinek csöndben kellene maradnia, az pont ő. Én a párttársaktól azt hallottam, hogy Lázár János szégyellje magát.«

Tetszik ez a »háború«. Tipikusan az a helyzet, amikor egy pofon sem megy mellé.

De felhívnám Simonka figyelmét a parlamentben tett esküjére:

»Én Simonka György, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy szeretett hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek; a magyar nép és az ország érdekeit, társadalmi és gazdasági fejlődését minden erőmmel szolgálom.«

Szerintem ennek az utóbbi években csúnyán kirabolt népnek és országnak most pont az lenne az érdeke, hogy minden rabló története napvilágra, bíróságra kerüljön.

Úgyhogy Simonka György! Most nem dumálni kell, hanem minél előbb megjelentetni azt a regény. De legalább a bővített tartalomjegyzékét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apus2
2021. szeptember 12. 13:10
Nem értem hogy ezek a gyalázatos szavakat használó kommentelők miért nem a saját nevük alatt írják hozzászólásaikat. Mert szerintem így gerinctelen csúszómászók.
Valodi
2021. szeptember 12. 11:14
...bocs, de nem értelek...
drzsoo1
2021. szeptember 12. 11:13
Van abban valami elképesztően szűrreális hogy "nép" megmondóemberei, a klubtagok, börtönt kiáltanak az ország jelenlegi vezetőire, és ennek a klubnak a vezére Rákosi Mátyás miniszterének, jobbkezének az unokája. Ennyi erővel Rákosi Mátyás unokáját is indíthatnák miniszterelnöknek.
Apfelstrudel66
2021. szeptember 12. 08:46
Kedves "Fővadász" úr! Ne feledje, a népesség nagyobbik fele nem amnéziás. Nem felejti el, ön és elvtársai miket tettek anno. Bölcsebb lett volna hallgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!