Elvégre Sztálin lánya is emigrált a Szovjetunióból

2021. szeptember 26. 08:01

Ha a bizniszelés mellett Marbellán marad egy kis ideje, javaslom, kezdjen el gondolkodni a Húsz levél egy jóbaráthoz valamiféle magyar változatának megírásán.

2021. szeptember 26. 08:01
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Ha a bizniszelés mellett Marbellán marad egy kis ideje, javaslom, kezdjen el gondolkodni a Húsz levél egy jóbaráthoz valamiféle magyar változatának megírásán.

A Húsz levél egy jóbaráthoz Sztálin lányának, Szvetlana Joszifovna Allilujevának nagyon fontos, bizonyos tekintetben nélkülözhetetlen visszaemlékezéseit tartalmazza apjáról, a diktátorról és koráról.

És hogy Ráhel számára vonzóvá tegyem saját memoárjának megírását, halkan mondom: Sztálin lányának hatalmas bevételt hozott a könyve után járó jogdíj.”

Fotó: Gergely Bea, Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barna50
2021. szeptember 26. 19:18
Micsoda egy nyomoronc lelkű, tetves kommunista........
Krupp Skya
2021. szeptember 26. 14:09
Gyuri bácsi hogy lehet, hogy ti a nagy eszetekkel nem mentek semmire, az általatok hülyének tartott Orbán meg tarol, pedig ti még akasztottátok is egymást, meg mindent is elvettetek.
Rocktoberi
2021. szeptember 26. 12:39
Ezt a marhát. Félelmetes az ellenzéki agytröszt szellemi szintje.
retsag
2021. szeptember 26. 12:33
Tehát akkor Orbán = Sztálin. Hát, én is szeretek inni, de azért ez kicsit soknak tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!