A Volner párt virtigli ellenzéki képződmény

2021. szeptember 16. 09:36

A Kamara pedig a kormánytól tökéletesen független szervezet.

2021. szeptember 16. 09:36
Lendvai Ildikó
Facebook

„Karácsony Gergelyék népszavazási kérdéseit a Fudanról és az álláskeresési támogatásról természetesen megtámadták a Kúriánál. Egyrészt ú.n. »magánszemélyek«, ami nem meglepő. »Magánszemélyek« akadályozták meg korábban Nyakó Istvánt is abban, hogy beadja a vasárnapi boltzár megszüntetését célzó népszavazási kezdeményezést. Ez így, a Kúrián át, mégiscsak finomabb módszer.

De van két szervezet is a kifogásolók között. A Volner párt annyira szeretne kínai elitegyetemet a Diákváros helyébe, hogy megfúrná az erre vonatkozó kérdést. A Kereskedelmi és Iparkamara pedig ellenzi, hogy az EU-ban legrövidebb időtartamban, 3 hónapig járó munkanélküli támogatás idejét hosszabbítsák.

Ebből is látszik, hogy a Volner párt virtigli ellenzéki képződmény, a Kamara pedig a kormánytól tökéletesen független szervezet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2021. szeptember 21. 22:29
Mert nincs min fennakadni. A diákváros jó dolog, a kormány kitalálta, finanszírozza és majd megépíti a vidéki diákoknak. A Fudan Magyarországra települése jó dolog, a kormány megragadja a lehetőséget és egy világszínvonálú egyetemet hoz ide, ami minden magyarországi diáknak és Budapestnek is jó. Hogy a kettőnek egymás mellett van a helye, az a napnál világosabb. Hogy végül a kormány is ebbe az irányba mozdult el, az szintén jó dolog. Az pedig, hogy a 2018-as nyúlfarknyi szerződés aláírásakor még nem a pontos helyszín kérdését tárgyalják, elég logikus. Az hogy csak később jutottak oda, hogy a két nagyszerű projekt találkozzon egymással pedig teljesen természetes. Szerencsére mindez még időben történt.
zakar zoltán béla
2021. szeptember 16. 19:14
nulla
Da Vinci
2021. szeptember 16. 17:06
Neked meg ebből az írásodból is az látszik, mint az összes többiből is, hogy csak egy rakás szar vagy!!!
Krupp Skya
2021. szeptember 16. 16:42
Lendvai Ildikót beküldte anyukája a spájzba. -Kis lányom hozzál már ki két üveg baracklekvárt! -Anya csak egy van, az is a száraz vízmosásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!