A katolikusság nem arról szól, hogy szomorúan, kendőben mosogatsz

2021. szeptember 14. 17:49

Kifejezetten vidám vallás, ahol az Isten a vizet, borrá változtatta.

2021. szeptember 14. 17:49
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„A katolikusság nem arról szól, hogy szomorúan, kendőben mosogatsz. Kifejezetten vidám vallás, ahol az Isten a vizet, borrá változtatta, táncolnak az apácák, hatalmas cserkészbálokon buliznak a fiatalok. Tóth Gabi egy új arcát mutatta a kereszténységnek: mindenki számára nyitott, befogadó, vidám arcát. Már kezdem érteni, hogy miért őt választották a szervezők! Kommunikációs szempontból zseniális volt: mindenkihez eljutott és javít az imidzsen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkemókus
2021. szeptember 15. 08:03
Ke-endőben mosogatni, E-erdőben ölelkezni, Ihajj, Csuhajj, Ej be vidám vagyok!
annamanna
2021. szeptember 14. 23:05
Tóth nem keresztény, nem tért meg, nem született újjá, nem tett bűnvallomást, összevissza hazudozik jó pénzért. Énekesnőként nem létezik, nincs egyetlen valamirevaló nótája sem. Valójában nem is énekesnő, csak egy celeb. Nem azért ismeri mindenki a nevét, mert ismerik a (nemlétező) dalait, hanem azért, mert mindenki ismeri a pofáját, amivel állandóan nyomul a bulvármédiában (olyan műsorokban lép fel, mint a Vacsoracsata és a Celeb vagyok, ments ki innen!). Élni kell valamiből, hát ilyen sufnihakni is pont jól jön, kell a pénz kalácsra. Hogy mit tesz érte, később mindegy, hogy klasszikust idézzek: "A magyar hősök Ezt irígyled Hogy mit tett érte Már később mindegy Lehet, hogy elvehetném és nem is kellene kérni De legalább én még tükörbe tudok nézni" https://www.youtube.com/watch?v=3mJsrL05JSk Ezen felül: az itteni kommentelők sem keresztények, nem tértek meg. Lk 6,39 Példabeszédet is monda nékik: Vajjon a vak vezetheti-é a világtalant? avagy nem mindketten a verembe esnek-é?
Kanóc
2021. szeptember 14. 21:24
Nem tudom, mi az a "katolikusság", de orthodoxék azért vidámabbak egy fokkal. :) Na mindegy. Ami a kivarrt leánykát illeti: eldanolta a magáét az elején, páran meg is tapsolták, legyen vele boldog. Aztán jött a ceremónia és a méltó zenei aláfestés: az Opera zenekara és a 2000 ős kórus. ... És fantasztikus volt.
koronaszepe
2021. szeptember 14. 20:51
OK boomer...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!