A Fidesz és a majomhangok

2021. szeptember 03. 14:28

A lányomnak tegnap volt az első igazi, saját meccsélménye.

2021. szeptember 03. 14:28
null
Szily László
Szily László
444.hu

„A lányomnak tegnap volt az első igazi, saját meccsélménye. Járt már focimeccsen kiskorában, pár évesen kivittem MTK-ra, és a Camp Nouban is jártunk családi nyaraláson, de ez volt az első alkalom, hogy nem velünk, hanem saját programként, a barátnőjével ment focit nézni. Elég jó kezdés a dugig teli Puskásban az angolok ellen, tétmeccsen. A barátnője apukája hívta meg őket, ráadásul, mint kiderült, baromi jó helyre, az egyik térfél közepe táján a legelső sorba.

Nagy hatással volt rá az egész, hazaérve irtó lelkesen mesélte, milyenek voltak közelről a melegítő játékosok, a hatvanezer kiabáló szurkoló és a többi, de a messze legerősebb élményt egy apa és a 12-13 évesre saccolt fia jelentette, pár sorral mögöttük, akik egész meccsen az angol játékosoknak kiabáltak biztatásokat a magyar kormánymédia modorában.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2021. szeptember 06. 11:18
@ T. Péter Nicsak és azt az ellenzék nem tudja milyen a választási rendszer? Tudtommal Orbán elöször az ellenzék rendszerében verte a fekete földig Gyurcsányt meg bandáját. Ezek szerint akkor sem volt jo a választási rendszer. Nem tudom te hol élsz, tudtommal nálunk ma is koalicios kormány van, hiszen a KDNP is ott van. Az viszont teljes vakságra utal, hogy nem látod külföldön milyen szarul müködnek a koaliciok. (Kivétel nélkül, még a kevésbé moslékosak is ). Ráadásul nézd meg mi történik ma Németországban, az a téma, hogy ki kivel TUDNA koaliciora lépni, nálunk ilyen választási lehetöség még fel sem merül, hiszen a moslékkal nem lehet, más meg eddig nem igen jelentkezett a választásokra ( talán az Iszom). Akkor hol lehet itt koaliciorol beszélni? Hol van esetleg az a párt, amelyik a jelenlegi kormánypártok koalicios partnere lehetne - pl egy liberálisabb jobb oldal? Márpedig a választás nagyon ugy néz ki, hogy a jelenlegi kormánypártok ismét nyernek, lehet, hogy nem 2/3-l, igy kurva jol jönne egy kisebb párt, akit még be lehetne venni a kormányba. De ugyanez áll a moslékra is. A moslék nem koalicio, hanem átverés, hiszen a 6 pártbol jo ha kettö bejutna egyedül a parlamentbe, márpedig a koalicios kormányt csak a választások UTÁN lehetne/szabadna kitárgyalni.
bandee1
2021. szeptember 04. 14:13
A migránsszopó média megkapta az ukázt, hogy most a fociról kell pofázni, meg a "rasszista" magyarokról. Szerintem meg a Szilynek a kurva anyját...
MPkm_-
2021. szeptember 04. 09:13
Te laci! Marha bátor egy kis buzi vagy. Nem fogsz csodálkozni ha egy szép napon megkapod amit megérdemelsz. Na nem gyuri bácsi apanázsára gondolok. Á nem, majd úgy jársz mint annak idején a kaméleon csintalan. Már nagyon rád fér egy kis ápolás.
héttörpe
2021. szeptember 04. 08:26
Vajon szili a lánya másik első élményét is részletezi majd?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!