A Corvinus milliós megbízása Karácsony fő munkahelyének, a Mediánnak

2021. szeptember 15. 09:30

Ez az egybeesés bizonyára csak a véletlen műve.

2021. szeptember 15. 09:30
null
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

„Nagyon érdekes, hogy a Medián Karácsony mindkét másik munkahelyén, a Miniszterelnöki Hivatalnál és a Corvinuson is tarolt a Gyurcsány-kormányok alatt. Méghozzá éppen akkor, amikor Karácsony mindhárom helyen komoly befolyással bírt. Micsoda véletlenek vannak, nem? Nem épp az ilyen esetekben szoktak az ellenzéki politikusok a »haverok« kitöméséről beszélni?

Kicsit nehezen lehet elképzelni, hogy az a Karácsony Gergely, aki manapság 9 órakor is nehezen tud felkelni, 2006 és 2010 között egyszerre három munkahelyen is megállta a helyét. Sőt a Gyurcsány-kormány idején egyre magasabbra emelkedett a ranglétrán, mind a Corvinuson, mind a Medián Közvélemény-kutatónál. Valószínűleg egyik helyen sem ártott az előremeneteléhez, hogy közben a Miniszterelnöki Hivatal koordinációs államtitkárának, Horn Gábornak volt a jobbkeze.

Karácsony fő munkahelye, a Medián Közvélemény-kutató a baloldali kormányok egyik legnagyobb nyertese volt, hiszen – számításaink szerint – összesen több mint másfél milliárd forintnyi megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól, javarészt éppen Miniszterelnöki Hivataltól, azaz Karácsony másik munkahelyétől.

2004 és 2009 között érdekes módon a Corvinus Egyetem is négy – bizonyára nélkülözhetetlen – közvélemény-kutatást rendelt meg a Mediántól. Vagyis Karácsony egyetemi munkahelye megbízta a fő munkahelyét, éppen abban az időszakban, amikor a későbbi főpolgármester csillaga mindkét helyen emelkedőben volt: 2007-ben kutatási igazgató lett a Mediánnál, 2008-ban pedig adjunktus a Corvinuson. Ez az egybeesés bizonyára csak a véletlen műve.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2021. szeptember 15. 11:52
Érdemes mindegyiknek úgy utána járni, mint a Botmixerrel. Szinte biztos, hogy valamit lehet találni.
lofejazagyban
2021. szeptember 15. 11:19
zseniális a csávó, ahogyan nyomul, és közben eljátsza boci szemekkel a "légynek sem tudnék ártani annyira jó ember vagyok" szerepet.
kaszandra
2021. szeptember 15. 11:04
Nocsak.
balbako_
2021. szeptember 15. 10:43
Ezt hívják korrupciónak ami ellen olyan nagyon küzdenek a korruptok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!