Tegnap már zengtem ódát egy általunk támogatott jelöltről, de zengek ma is

2021. augusztus 15. 09:17

Tordai Bencét becsülöm elkötelezettsége és szenvedélye miatt a rabszolgatörvény elleni küzdelmek óta.

2021. augusztus 15. 09:17
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„Tegnap már zengtem ódát egy általunk támogatott jelöltről, de zengek ma is. Tordai Bence-t becsülöm elkötelezettsége és szenvedélye miatt a rabszolgatörvény elleni küzdelmek óta. Most igazán megérintett rögtönzött beszéde, ahogy harciasan kiállt az elszámoltatás mellett, és értéknek vallotta meg a világnézeteken átívelő közszolgálatot. Nem a bal vagy a jobb számít, hanem hogy fel akarjuk emelni végre ezt a nemzetet. #csakfelfelé”

Fotó: Lukácsi Katalin

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. augusztus 16. 10:06
"Tordai Bence-t becsülöm elkötelezettsége és szenvedélye miatt a rabszolgatörvény elleni küzdelmek óta" Szép hogy egyedül épp a ragszolgatörvény nevű kipukkant lufitokat tudod felhozni mellette..
Harangláb
2021. augusztus 16. 08:39
Tordai egy előember... te is meztelenkedsz, mint az előemberek...
fabulon a bőre őre
2021. augusztus 15. 23:12
Ez a kép nem az amerikai külügyminisztérium zöld előcsarnokában készült?
Mikediver
2021. augusztus 15. 21:05
Na ez is meg akarja magát szúratni, mint a kabul rózsája. Nem tudtam, hogy ekkora latin lover bence. Nekem olyan ellenszenves faszkalapnak tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!