Orbánék tétlenkedése miatt csúszott vissza Magyarország az EU-s átoltottsági listán

2021. augusztus 27. 16:27

A kormány szokás szerint a magyarok életével játszik, amikor nem képes megszervezni a tömeges oltást.

2021. augusztus 27. 16:27
Komáromi Zoltán
MTI-OS

„A koronavírus-járvány első hullámának kitörése óta újra és újra bebizonyosodik, hogy Orbánék nem képesek kezelni a veszélyhelyzetet. Sem a védekezés, sem a megelőzés, sem a járvány kezelése nem volt megfelelő, ahogyan később a védőoltások kezelése sem. Számtalan hiba csúszott a rendszerbe, és nyáron végleg megtorpant a tömeges oltás. Eközben Európa más országaiban nem állt meg az élet, gőzerővel oltottak, tekintettel arra, hogy a különböző mutánsok, így az indiai és a delta variáns rendkívül veszélyes. Ám Orbánék mégsem szorgalmazzák az oltás felpörgetését, mintha soha nem is lett volna járvány.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelműen Orbánéknak köszönhető, hogy Magyarország a 17. helyre csúszott vissza az Európai Uniós átoltottsági listán. A kormány szokás szerint a magyarok életével játszik, amikor nem képes megszervezni a tömeges oltást. Az ő hibájuk az is, hogy az emberek bizalma már jóval korábban megrendült, hiszen a sorozatos mellébeszélésnek, a tájékoztatás hiányának, a keleti vakcinákkal kapcsolatos bizonytalanságnak nem is lehetett más eredménye, mint a bizalmatlanság fokozódása.

Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk azt a következetlenséget, ahogy a kormány kezelte az egész koronavírus-járványt és a védőoltás kérdését.”

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2021. augusztus 29. 17:49
Isten őrizz attól, hogy az egészségügyi kormányzás közelébe kerüljön ez az ember!
Bito
2021. augusztus 29. 16:51
Sajnos az orvosin az anatómiát tanulta meg, az emberi tisztességet nem. Dokikám, ne hazudj, s ne játssz mások életével! Milyen esküt tettél??? Szégyeld magad!!
setti54
2021. augusztus 29. 12:10
Ki ez az idióta, mert én nem ismerem?
masikhozzaszolo
2021. augusztus 29. 10:50
1. A tömeges oltás meg volt, van szervezve. Mindenki be van oltva, aki kérte. Most már többen nem kérik, csak hébe-hóba. Ahhoz meg nem kell tömegoltást szervezni. Ahogy mondanánk, ez egy szabad ország, szabad hülyének lenni. Vagy akár végtelenül elbizakodottnak, akik simán leküzdenek egy icipici vírust. Simán. 2. Még a Demszky idején volt szervezve tömeges oltás. Pl. a Temesvár utcába XI. 43 injekciós fecskendőt találtam reggel, mikor leparkoltam munkába menet egy áramszekrény mellett. De ilyen volt a nyóckerben, és másutt is. A vakcina igaz más volt akkor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!