Orbánék ismét aljas lenyúlásra készülnek

2021. augusztus 01. 21:08

A Fidesz-kormány nem veheti el az emberektől büntetlenül a szabad, zöld területeket.

2021. augusztus 01. 21:08
null
Gy. Németh Erzsébet
Facebook

„Nem engedjük elvenni a Budai Arborétumot az emberektől!

Dr. László Imre politikustársammal garantáljuk, hogy a 2022-es kormányváltás után visszaadjuk az embereknek az Orbánék által lenyúlt közvagyont, mert az arborétum mindenkié és garantálnunk kell, hogy ez közvagyon marad.

Sajtóinformációk szerint Orbánék ismét aljas lenyúlásra készülnek. A volt - és évekkel ezelőtt a Fidesz által szintén bedarált - Kertészeti Egyetem Villányi úti campusának részét képező, a közönség számára eddig nyitott, szabadon látogatható arborétumot is elvennék az emberektől, lenyúlnák.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy újabb, a Gellért-hegy oldalában elterülő zöld felületet vegyenek el Újbudától! A Fidesz-kormány nem nyúlhatja le és árusíthatja ki szó nélkül a közvagyont, nem veheti el az emberektől büntetlenül a szabad, zöld területeket.

Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után visszaadjuk az embereknek az Orbánék által lenyúlt közvagyont, mert az arborétum mindenkié és garantálnunk kell, hogy ez közvagyon marad!”

Nyitókép: Gy. Németh Erzsébet hivatalos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2021. augusztus 02. 15:34
Sajnálom, hogy ismétlek valakit, de ez a kövér, vérbő , alapjában buta/primitív út- és logikatörő mit akar ebben a magyar politikában,ebben a században?
Tibesz26
2021. augusztus 02. 14:27
vörös sátánsita kommunsita terrorsita kurva szuka ribanc szajha és vörös sátánista kommunista rohadék szemétláda égjetek a pokolban a bandátokkal együtt
Bonaparte
2021. augusztus 02. 13:14
csodás kép, a zsák meg a foltja vagy amikor a lyuk kiszól a kútból sajnos mint Pesten tapasztalható a mindenki számára ingyenes értelmezésükben azt jelenti, hogy lehet ingyen lakni, drogozni, kéregetni, molesztálni ki arra jön és a szoc.blokk kérdés is megoldva na ez az egyébként sosem volt közpark soha nem lesz drogos tanya, hál Istennek... ennyi
Box Hill
2021. augusztus 02. 12:40
Tudok olyan pártot, amelynek uralma alatt simán elvettétek és az elkobzókat meg se büntették. Miért lenne probléma a másolásotok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!