Folyamatosan erősödünk

2021. augusztus 01. 12:27

A Mi Hazánk már Budapesten is a parlamenti küszöb fölött áll.

2021. augusztus 01. 12:27
null
Dúró Dóra
MTI-OS

Már Budapesten is a parlamenti küszöb feletti a Mi Hazánk támogatottsága, ez derül ki egy nagymintás kutatásból, amit pont az én választókerületemben készítettek.

Nem kell tehát többé félni az elvesző szavazatoktól, hiszen folyamatosan erősödünk. Mindez nem csoda: a Fidesz a balliberális tömbbel versengve erőlteti az oltást, és mi vagyunk az egyetlenek, akik ellenezzük, hogy kötelező legyen.

Ráadásul 2019 októberében, amikor 1-2%-ra mutattak ki minket, akkor értünk el összesítve 5,1%-ot országosan az önkormányzati választáson. Az országos listához 71 jelöltet kell állítani, mi már közel 90-et nyilvánosságra is hoztunk, és napról napra többen vagyunk.”

Fotó: Dúró Dóra független képviselő felszólal a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló előterjesztés vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 3-án. MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfogulatlan
2021. augusztus 03. 16:42
Az említett kutatás hol lelhető fel ???
Armageddon
2021. augusztus 01. 19:28
Egyik moslék a másik mosléktól. Ez jó!!!
Csubszi
2021. augusztus 01. 17:00
Nem baj, a moslékosoktól veszik el a szavazatokat!
Aerion
2021. augusztus 01. 13:20
A Mi Hazánk támogatóbázisa, a nemzetgyűlölők örömködése ellenére, nincs átfedésben a kormánypártokéval. Teljesen más választói csoport. Ezzel szemben részvételnövelő tényező, ami a kommunistáknak nem kedvez, ugyanis minél magasabb a részvétel, annál inkább fogyatkozik a rájuk szavazó, és 100 %-os aktivitás felé törekvő választói csoport. 70 %-os, vagy annál magasabb részvételnél egyszerűen elfogynak. Nincs belőlük több. Így minél magasabb a részvétel, annál inkább csökken az a szavazatsúly, ami erre a csoportra jut. Másfelől, sok olyan tényező van, ami a kommunisták szavazóbázisának aktivitását befolyásolja. A két legfontosabb a gyermekvédelem és a migráció. Mindkettő jelentős mértékben szanálja a választói csoportjaik aktivitásrátáját, mert mindkettő halálos méreg ezeknek. De ami nekik méreg, a Mi Hazánk támogatóinak dopping, ezekre a témákra kell koncentrálniuk. Vigyenek el minél több embert, legyen minél magasabb a részvétel, ez kedvez a nemzetnek, és gyengíti az ellenségeit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!