Afganisztán Soros Györgye voltam

2021. augusztus 17. 10:32

Alább egy kis film az életemből, amikor magyarként beavatkoztam Afganisztán nemzeti belügyeibe!

2021. augusztus 17. 10:32
null
Palotás János
Facebook

„Mottó. Szerencsére ma sokkal többen élnek olyanok a világban és a szűkebb hazánkban is, akik tudatában az emberi értékek-, az emberi jogok tisztelete a saját mindennapjaik során természetes és meghatározó.

Azon jelentkezőknél, akik arra vállalkoznak, ahhoz kérik a sokak támogatását, hogy a nevükben, felhatalmazásunk alapján a fenti értékek mentén alakítsák a környezetünket, a személyes megszólalásaikon túl, az értékek terjedése érdekében cselekedett személyes tettek létére vagy nem létére is érdemes odafigyelni.

A nők hátrányos megkülönböztetése sérti az emberi jogokat, és ha tenni akarunk ellene, csak körül kell néznünk a világban, hol segíthetünk. Alább egy kis film az életemből, amikor magyarként – Orbán Viktor felfogásában – én beavatkoztam Afganisztán nemzeti belügyeibe!

Palotás János”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2021. augusztus 18. 06:40
Úgy tűnik, hogy jól áll Orbán Viktor, mert a moslék már a tartalékot is beveti a választási kűzdelembe.
Mátyás01
2021. augusztus 17. 21:19
Önmagában beszédes, ha valaki george soroshoz hasonlítja magát. Azoké, hogy zsidó, de talán megsortolta az ottani otp-t? Vagy afgánellenes magánszervezeteket üzemeltetett? Megnézve a kisfilmet, nem erről van szó, hanem adományozott, ami szép dolog, mindaddig amíg egy kisfilmben el nem dicsekszik vele.
silenceCZ
2021. augusztus 17. 17:35
ne túlozz. csak egy jelentéktelen kis hülye voltál/vagy/leszel.
2021. augusztus 17. 13:39
Ez a barom ül a stúdióban a feleségével és elmeséli, hogy az anyja mondta, hogy vegye el őt és, ha azt mondta volna,hogy ne, akkor most nem lenne a felesége! Bele a kamerába! Láttam, nem hallottam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!