A „szerény főügyész, aki hozza a skalpokat”

2021. augusztus 04. 07:49

Az Európai Ügyészséget a Soros által pénzelt brüsszeli bürokrácia fogja fegyverként használni.

2021. augusztus 04. 07:49
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Június elsejétől megkezdte működését az Európai Ügyészség és az újonnan felálló szervezet élére az a Laura Kodruca Kövesi került, aki unortodox módszerei miatt vált hírhedté és a liberális Guardian csak úgy utalt rá, mint a »szerény főügyész, aki hozza a skalpokat«. Kövesi tényleg aktív és sok vádat emel. A kérdés az, hogy milyen skalpokat szállít és kinek? Leváltásáig a román Korrupcióellenes Ügyészséget vezette, ahol azzal kritizálták, hogy politikai megrendelésre távolít el embereket, külföldi titkosszolgálatokkal dolgozik együtt és céljai elérésében a törvények sem gátolhatják. Az ő nevéhez fűződik a koholt vádak alapján elítélt magyar származású, kolozsvári alpolgármester ügye, de szintén ő szállíttatta elsötétített kisbuszban Bukarestbe a sepsiszentgyörgyi magyar polgármestert, akit később bizonyítékok hiányában felmentettek.

Az Európai Ügyészséget várhatóan a Soros által pénzelt brüsszeli bürokrácia fogja fegyverként használni politikai csatározásokban a nemzetállamok ellen. Helyesen tette a magyar kormány, hogy nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez, hiszen alkotmányunk kimondja, hogy Magyarországon egyedül a hazai ügyészségnek van nyomozati jogköre. Az a politikus, aki a csatlakozást támogatja, az hazánk szuverenitását áldozná fel idegen érdekekért, befolyásért. Ne hallgassunk rájunk! Őrízzük meg szabadságunkat, amiért az évszázadok alatt annyit harcoltunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galerida
2021. augusztus 04. 14:26
A méltán elismert, feddhetetlen román igazságszolgáltatás ikonikus arca végre Brüsszelben is meghonosíthatja az otthon megszokott fanarióta stílust! Kompatibilis az EU többi intézményével és így szeretve tisztelt Gyuri bátyánk is nyugodtan hajthatja álomra a fejét! Míg ő alszik , Kodruca (is) dolgozik...
istvanpeter
2021. augusztus 04. 11:13
A szovjet séma Brüsszelnek is kezd nagyon bejönni.
jánosbácsi
2021. augusztus 04. 10:36
Nem kell félni az Európai Ügyészségtől. Orbán Viktor olyan tiszta mint egy szűzleány.
Pelso j.
2021. augusztus 04. 10:20
Itthon meg nem fegyverként, csupán eszközként használatos az ügyészség, - mindjárt jobban hangzik, ugyebár. Európai Ügyészséggel kapcsolatos rinyálásátok meg szépen lerántja a leplet a valós aggodalomról, abszolút öngól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!