A németeket a nácikkal azonosítani felháborodást vált ki kultúremberekben

2021. augusztus 02. 10:31

A nem-heteroszexuálisokat a pedofilokkal mossák össze az aljas náci fideszes politikusok.

2021. augusztus 02. 10:31
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Senki nem felelős a szülei, nagyszülei bűneiért, de szembe kell néznünk a szüleink, nagyszüleink bűneivel. A németek ezt a II. világháború után megtették. Ezzel szemben a magyarok képtelenek voltak szembenézni, hogy a magyar állam a magyar állampolgárok támogatását élvezve követett el népirtást 1944-ben. Még rá sem csukták a halálra ítéletekre a marhavagon ajtaját, a szomszédok már megkezdték a zsidók lakásainak a kifosztását. Még ma is áll az éj leple alatt a Fidesz-kormány által a Szabadság téren felállított hazug, történelemhamisító Megszállási emlékmű, aminek az eltakarítása Karácsony Gergely választási ígérete volt.

Pedig szembe kellene néznünk a történelmünkkel, hogy soha ne következzen be, ami 1944-ben megtörtént, hogy soha ne uszítson a magyar kormány magyar állampolgárok ellen. Mert éppen ez történik, ha valakinek nem tűnt volna fel. A homofób gyermekvédelmi törvény társadalmi hatása pont az mint ami a Numerus Clausus-nak volt. A németeket a nácikkal azonosítani pedig legalább akkora felháborodást vált ki kultúremberekben mint amikor a nem-heteroszexuálisokat a pedofilokkal mossák össze az aljas náci fideszes politikusok. A németek ugyanis nem Hitler, hanem Schiller, Walther von der Vogelweide, Kant, Bach, Böll, Beethoven, és Vettel, aki a magyar kormány nettó náci politikája miatt tiltakozott a Hungaroringen.

Ahogy a magyarok sem Orbán, hanem Kinga királyné, Ady, Bartók, Márai, és nagyon sokáig sorolhatnám, ki még, remélem, te is, kedves olvasó. Deutsch Tamás pedig nem a kábítószer függősége miatt szégyen, és nem azért, mert egy rendőrségi jegyzőkönyv szerint a fején csuklyával menekítették ki egy masszázsszalonnak álcázott fővárosi bordélyból egy razzia során, hanem azért, mert még mindig a magyarokat képviseli Brüsszelben.”

Kép forrása: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tand
2021. augusztus 04. 03:49
A németek szembenéztek a múltjukkal, de a hozzád hasomló szemétládáknak köszönhetően, ez nem volt elég - a hozzád hasonló szemétládáknak - és olyan mély bűntudatban tartjátok őket, hogy az összes megélhetési, kézi vezérlésű, Németországot elfoglaló "bevándorlót" önként és dalolva befogadják. Annyira szégyellik magukat, hogy ők tényleg észre sem veszik, hogy mi történik velük. Magyar történelmi ismereteid olyan gyatrák, hogy nem kommentálom. Viszont momentán te és a hozzád hasonló kőszívű gyalázkodók ártó és mérgező gondolatai azok, amik uszítják a magyarokat a magyarok ellen. És még egy. A legbornírtabb álmaidban se képzeld azt, hogy kultúrember vagy. Ellenben a nárcisztikus személyig zavar és a torz identitástudat, ezek a te problémáid. Viszont ez magánügyed, úgyhogy ne terhelj ezzel másokat.
Tibesz26
2021. augusztus 03. 13:31
te meg egy kommunsita szemétldáa vagy homonay gergely dögöly meg a bandáddal együtt a pokolban és TKARODJ EL MAGYAROSZÁGRÓL
Revízió
2021. augusztus 03. 11:31
Hülye vagy bazdmeg , te mosod össze a dolgokat, mert full tudatlan és tájékozatlan vagy !!!
Osztap Bender
2021. augusztus 03. 06:58
Pedig szembe kellene néznünk a történelmünkkel, hogy soha ne következzen be, ami 1944-ben megtörtént, hogy soha ne uszítson a magyar kormány magyar állampolgárok ellen. No akkor beszéljünk csak a 2016-os böszme féle rendőrterrorról, a szemkilövetésekről, a vérbírók és vérügyészek működéséről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!