Hoztam is meg nem is – Jobbik a Pride-on

2021. július 26. 17:08

Rossz hírünk van Jakabéknak.

2021. július 26. 17:08
Volner János
Facebook

„Volner János a Pesti Tv korábbi műsorában már utalt rá, hogy az egykor szebb napokat látott ex-jobboldali párt már annyira beleolvadt a baloldali tömbbe, hogy nem tudja elkerülni a szélsőliberálisok seregszemléjén, a Pride-on való részvételt.

De akadt egy kis bökkenő: a rossz ripacssággal valami 19. század végi marseilles-i kommunista dokkmunkás vezért játszó, álkeménykedő Jakab imázsába a szivárványos vonulás mégsem fért bele. Ezért a népmesékből ismert ősi, »hoztam is ajándékot meg nem is« trükkjéhez nyúlt. A párt egy kerületi önkormányzati képviselőjét küldte ki, szerencsétlennel eljátszatva a boxzsák szerepét. Bereczki Miklóst szétszedték a kommentelők: a liberálisok azért, mert a párt megszavazta a pedofilellenes törvényt és »hogy mer így kimenni«, a jobboldaliak pedig mint a Jobbiknak a balliberális erők előtti totális kapitulációját értékelték.

Rossz hírünk van Jakabéknak. Lehet, hogy ez a »hoztam is meg nem is« taktika népmesékben, ütődöttnek beállított királyok előtt működött, de a magyar választónál nem fog. Ők pontosan tudják, mára hol álltok, hány százezer ember hitét és évtizedes önzetlen munkáját gyaláztátok meg. És erre emlékeztetni fognak Titeket 2022-ben is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2021. július 29. 12:20
Volner nem kapott erősebb Skodát
Akrabu17
2021. július 27. 16:11
az a bereczki is egy féreg. képes kimenni erre a szarra.ha azt mondták volna neki, hogy sz..jon le valakit vajon azt is megtenné??
aaa1
2021. július 27. 10:04
A Volner egyes szám harmadik személyben beszél magáról? :) Teljesen beteg szegény :)
Ati Papa
2021. július 27. 09:44
Most már nem tenném meg, de bevallom, hogy valamikor én is szavaztam egyszer a Jobbikra. Akkor még a Volner úr is bősz jobbikos volt és én is sok mindenben egyetértettem velük. Sajnos fokozatosan elsilányultak, bár még talán mindig van szavazó táboruk. A régi tűz és az igazságkeresésük úgy elszállt, mint ahogy azt az egykori huszárkapitány nagy mondásában lévő -talán sokak által ismert - szlogen mondja : No, fiúk elmentek a markotányos nők most már b...hatjuk a lovat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!