Jakab Péter távolmaradása ellenére is képviseltette magát a Jobbik a Pride-on

2021. július 25. 15:39

Bereczki Miklós maga is arról ír, „15 éve ez még elképzelhetetlen lett volna”.

2021. július 25. 15:39
null

Bár Jakab Péter nem vonult a Pride-on, helyette egy dinnye társaságában a zöldségek és gyümölcsök drágulásáról posztolt szombaton, pártja ettől függetlenül képviseltette magát a szombati eseményen.

A Pride-ra Bereczki Miklós, Soroksár jobbikos jelöltje látogatott ki, a közösségi oldalán megosztott fotó alapján Niedermüller Péterrel, Erzsébetváros DK-s polgármesterével, Soproni Tamással, Terézváros momentumos vezetőjével és Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettessel egy „Budapest mindenkié” feliratú molinót tartva vonult.

Külön érdekesség és tanulság magamnak és másoknak is talán, hogy 15 éve ez még elképzelhetetlen lett volna számomra,

de szembe mertem nézni az előítéletekkel és betanult reflexekkel és megismertem sok másként gondolkodót akár a politikában akár más területen és rájöttem, hogy jó emberek” – fogalmazott a jobbikos jelölt. 

Ezzel egyébként bejegyzése alatt nem sokan értettek egyet. „Vona Gábor megejtette az első ásónyomokat a jobbik sírásásánál. Ti befejeztétek a gödröt. Ideje betemetni. Ideje lelépni a közéletből” – írta egyikük. 

Ha jól látom, Niedermüller (rémisztő képződmény) Péter mellett lépkedsz. [...] Egészen elképesztő látni ezen metamorfózisok sorozatát, amin átmentek, mint párt”

– fogalmazott egy másik kommentelő, de olyan is volt, aki azt írta: „Jobbik... Ehhez nem lehet sokat hozzáfűzni. Őszintén szégyellem, hogy valaha is az Ifjúsági Tagozat tagja voltam.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. július 26. 11:27
tehát a kormány pártiaké is! így nem vagytok elég demokraták, mert azt hiszitek csak ti vagytok!
Harangláb
2021. július 26. 10:28
Volta is meg nem is...Pedig jól nézett volna ki szivárványos pávatollal a seggében...:)))
BobbyBacsi
2021. július 25. 23:31
Milyen meglepő!Pedig biztos nagy szeretett volna ott lenni ...ja még sem Ezért még lesz büntike meg krákogás!
Gáspár
2021. július 25. 23:17
Magyar vagyok, magyarnak születtem, "Árulók és gonosztevők, uralkodnak felettem,"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!