UEFA, Brüsszel, Strasbourg: egyazon elmebeteg három feje

2021. július 10. 15:14

Afféle lincselés ez. Falkában támadnak a hiénák. Még állunk, nem térdelünk, de minden irányból jönnek az ütések, rúgások.

2021. július 10. 15:14
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Még állunk, nem térdelünk, de minden irányból jönnek az ütések, rúgások. Várják, hogy megrogyjunk, földre kerüljünk. De nem fogunk. Gyakorló elmebetegekkel állunk szemben.

Újabb ajándékcsomagot kapott szép hazánk a strasbourgi viccházból, amit némelyek (tévesen) emberi jogi bíróságként emlegetnek. A taláros csapat a minap kimondta: Magyarország megsértette egy pakisztáni illegális határátlépő, bizonyos Khurram Shahzad jogait azzal, hogy »visszakényszerítette« őt Szerbiába. Nem ő tört be hozzánk, dehogy – mi kényszerítettük vissza szegényt. Bezony!

Máris átadom a szót Gyuri bácsi kedvenc magyarországi gittegyletének, a Magyar Helsinki Bizottságnak, amely a következőképpen elevenítette föl patronáltjuk hányattatásait:

»Pakisztáni ügyfelünk 2016 augusztusában lépte át irregulárisan a magyar határt, majd amint lehetősége nyílt rá, egyből menedéket is kért angolul. A frissen, egy hónappal előtte bevezetett új szabályok értelmében a rendőrség azonban nem regisztrálta menedékkérelmét, hanem egy rendőrségi furgonba ültetve leszállították a határkerítéshez. A kerítésbe beépített kapuk egyikén átparancsolták Szerbiába, erről pedig videót is készítettek.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. július 11. 10:45
Addig csinálják majd, amíg egyszer egy nagyobb démont zavarnak fel. Sajnos.
C.Dömötör
2021. július 10. 23:54
Ez a jövő, a jog megcsúfolása, az igazságtalanság kiterjesztése. Az UEFA egy holland újságírónak hisz, aki abszolút hallással rendelkezik, mert még a francia játékosok sem hallottak rasszista becsmérlést, de hát ez is egy ürügy, mindenki tudja. A pakisztáni menekült, az út rövidsége miatt, nem tudta kiválasztani melyik szabad országba adja be kérelmét, de végül is úgy látta, Magyarországon, vagy sehol. Hála Istennek, nálunk is vannak olyan alja emberek, akik szívesen segítenek, ha már Soros erre kérte őket. Az, hogy pénzt is kapnak, az nem játszik szerepet, ők ingyen is idehoznának néhány kvalifikált erőszakolót, késelőt, akik itt élnének, leginkább munka nélkül, az adófizetők pénzén. Mint kiderült a négy afgán közül, akik Bécsben a 13(!) éves Leonit meggyilkolták, egyik sem dolgozott, de a 18 éves tettesnek ,,saját" lakása volt, hála a város gondoskodásának. 60 ezer eurót kaptak éveként. Hogy hasznossá tegyék magukat, a lakásban drogot árusítottak, így bizonyítva, hogy szorgalmasok is lehetnek, ha van rá lehetőség. A kislányt teletömték kábítószerrel, alkohollal, majd egymás után megerőszakolták (a többi tettes: 20, 22, 23 éves) többször is, mint kiderült, szegény kislány szerveit szétroncsolták. Mikor észlelték, hogy mozdulatlan, megpróbálták tejjel itatni, ez az afgán elsősegély. Mikor rájöttek, hogy halott, akkor egy szőnyegbe csavarták, és levitték az utcára, ahol egy fának támasztották(!). Utána hazamentek, és pizzát rendeltek. Ilyen felelőségteljes fiatalokra van szükség, az öregedő Európa megújulásához, és ezért jó, ha ilyen szervezetek segítik őket. Áldja meg őket a jó Isten!
mokány
2021. július 10. 20:43
Ezt még az ellenzék szavazói is tudják. A trendi felé húznak : " Ez van , ezt kell szeretni . " Kádár rendszerének jelmondata volt ez.
balbako_
2021. július 10. 19:20
Évek óta nagy figyelemmel nézem a Duna tv-n Kun Miklós Rejtélyes XX.-ik század című műsorát. Nemrégen egy 1947-es magyar ünnepséget mutatott, ahol a szovjet megbízott elmondta miután nálunk nincsenek demokratikus hagyományok a Szovjetunió segít ebben nekünk csak figyeljünk jól. Hozzátartozik, hogy a győztes hatalmak képviselői is ott tapsikoltak annak. hogy végre megtanuljuk mi az igazi demokrácia. (Tehát az utolsó demokratikus választás után - A Kisgazdapárt győzött minden kommunista mesterkedés ellenére - Magyarországra beköszönthetett az "igazi" demokrácia sztálini típusú. És ez nem véletlenül jut eszembe az EU kapcsán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!