Olvasom, hogy a baloldal új kampánydallal rukkolt elő

2021. július 31. 19:14

A himnuszban mindenről is szó van, fűről-fáról énekelnek.

2021. július 31. 19:14
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Olvasom, hogy a baloldal új kampánydallal rukkolt elő, bár még a központi bizottságuk nem hagyta jóvá. Izgalmas címet adtak az egyébként igen gyenge nótának: Döntsük le a falakat. A himnuszban mindenről is szó van, fűről-fáról énekelnek. De elárulta magát a gyurcsányi baloldal, a hazánk biztonságát garantáló falakat, kerítéseket akarják ismét lebontani, és be akarják engedni a migránsokat. Ez a baloldal ugyanaz mind a régi: hazudnak reggel, éjjel meg este.

Ameddig ez a kormány van, addig a kerítés állni fog és ez szavatolja a magyar emberek biztonságát. Többszörösére nőtt a nyomás a határainkon! Magyarország megvédi határait!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvidrigajlov
2021. augusztus 01. 11:30
Érdeklődő vagyok. Meghallgattam ezt a karigeri indulót. Micsoda fos? Elképesztő. Biztos mintamókusok a kanyári fák alatt írták a szöveget. (évek szállanak kanyári fák alatt - oly vidám az élet)
mediator01
2021. augusztus 01. 10:44
Ez a balhimnusz olyan Pa-dö-dö stílusúra kerekedett. ("A hotdog, a kávé, sült limonádé...", "megmosom a hátam, itt a nyár") "Döntsük le a falakat", "ahol a fűre lépni végre szabad" (tehát, csesszünk szét mindent, de fessünk egy képet egy álomról) "Együtt lépjünk fel a hegy csúcsára..." (azért megnézném azt a pillanatot! kiváltképp, ha a hegyet Taügetosznak hívják)
krotak
2021. augusztus 01. 09:38
Szerintem olyan semmilyen. Az elgurult gyógyszerű Bródy-Koncz féle társaság dala fülbemászóbb.
Magyarok Pásztora
2021. augusztus 01. 08:49
Hát mert nem jó nekik a magyar himnusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!