Ledöntenék a falakat – itt az ellenzék kampánydala

2021. július 29. 17:13

A dalt Bozsik Patrik és Orbán Adrienn énekli, bőgőzik a zenei életben Kanócként ismert Takács Roland Adrián.

2021. július 29. 17:13
null

A Magyar Hang információi szerint készülőfélben van a jövő évi választásokon közösen, egy listán induló baloldali pártok kampánydala. Egyelőre egy dal készült még csak el „Döntsük le a falakat!” címmel, a lap szerint augusztusban forgatnak videóklipet.

A lap úgy tudja: az MSZP és Karácsony Gergely főpolgármester-miniszterelnök-jelölt környezetéből ajánlják a többi ellenzéki párt és jelölt figyelmébe a dalt mint közös kampányhimnuszt, ám végleges, minden érintett egyetértését bíró döntés még nem született a kérdésben. Erre utal, hogy a YouTube-ra felöltött változatban a dal előadójaként csak annyit jelöltek meg, hogy „99”. A Karácsony Gergely politikai hátországaként funkcionáló politikai szerveződés elnevezése is hasonló: 99 Mozgalom néven fut.

Nyitókép: Közös alap borítókép

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2021. július 31. 08:05
Ez olyan igénytelen fostenger, hogy az ember néhány másodperc után menekülve kapcsol el valami zene után.
Ferer
2021. július 30. 20:26
Szép dal ami a szeretetről, elfogadásról és osszetartásról szól!! A pozitív energia az ami földet eget renget szerintem és nem a gyűlölet ami a kormány propagandájából csöpög és amit Orbán mesteri Cippolaként művel!!
mediator01
2021. július 30. 12:17
"Ahol a fűre lépni végre szabad...." Nos, a fű sem bír ki mindent és mindenkit, tehát elpusztul, és utána csak a kopár föld marad. De hát ezt már ismerjük 1919-ből.
Kompenzátor
2021. július 30. 10:08
De borzalmasan ocsmány az a fehér cipő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!