Orbán Magyarországa szomorú listavezető

2021. július 28. 19:47

Orbánnak szüksége van a sikerre, hogy milyen áron, az nem számít.

2021. július 28. 19:47
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Orbánnak szüksége van a sikerre, hogy milyen áron az nem számít. A legjobb példa a covid oltások ügye. Minden áron demonstrálni akarta, hogy ura a helyzetnek, Magyarország a legjobb. Ezért, meg hogy keleti haverjainak is kedvezzen, elárasztotta az országot, orosz és kínai vakcinákkal, amelyeket az EU egészségügyi hatósága a mai napig nem engedélyezett és, különösen a kínai vakcina hatékonyságával kapcsolatban erős kételyek merültek fel. Az árról, meg az üzlet tisztaságáról nem is beszélve.

A melldöngetés azóta végetért, mert nyugaton ma már hasonló, vagy jobb eredmények vannak átoltottság ügyben, anélkül, hogy a két kétséges keleti vakcinát alkalmazák volna.

Ami pedig a haláleseteket illeti, gyorsaság ide, vagy oda, abban Orbán Magyarországa szomorú listavezető. De a főni ugye még mindig jól tartja magát, bármilyen rosszul is működjön.

Magyarországon a politikai irracionalitás uralkodik.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. július 29. 16:59
AZ ÁTOLTOTTSÁG TEKINTETÉBEN NYUGAT AZÉRT ÁLL JOBBAN (-ha ez egyáltalán igaz), MERT AZ OTTANI ORSZÁGOKBAN NINCSEN ILYEN SZEMÉT ELLENZÉK, MINT AZ ITTENI, AKI HÓNAPOKON ÁT SZISZTEMATIKUSAN ÁSTA ALÁ A VAKCINÁK ELLENI BIZALMAT ( Klubrádió: Dr. Falus Ferenc, Para-Kovács és a többi gazember.) Csúsztatások, félreinformálások, álságos nyilatkozatok. Novemberben, decemberben másról sem szólt az ellenzéki propaganda.
Domy Alex
2021. július 29. 16:34
Ki az az EU hogy neki kéne engedélyezni melyik vakcinákat szerzi be a komány! Épp az EU trehánysága és keleti vakcinaellenes kampánya miatt nem jutottak sokan hozzá az oltásokhoz Ny-Európában! Sok halálos áldozatért az EU okolható mert az üzleti érdekek fontosabb számukra az emberéleteknél..
VeJoLa
2021. július 29. 16:33
Jenő, engem boldoggá tesz, hogy te szomorkodsz!
Parini
2021. július 29. 16:08
Jenőke! Te honnét tudod hogy máshol hányan haltak meg? Ja olvastad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!