Nem mond igazat az Európai Bizottság

2021. július 14. 19:37

Igenis át akarják programozni a gyermekeket!

2021. július 14. 19:37
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Nem mond igazat az Európai Bizottság – igenis át akarják programozni a gyermekeket!

Még akár a józan ész erőinek politikai sikereként is felfogható lenne, hogy az EB tagadja, hogy valaha is be akarta volna vinni az iskolákba a genderideológiát – azonban ez (sajnos) nem igaz, a testület számtalan dokumentumban deklarálta már, hogyan kell promotálni az LMBTQAPI+ ügyet a köznevelési intézményekben. Csak két friss példa a közelmúltból:

A testület tavaly kiadott »genderstratégiája« úgy fogalmaz, hogy »a Bizottság valamennyi uniós szakpolitikai területen kezelni fogja a társadalmi nemen alapuló hátrányos megkülönböztetés közötti interszekcionalitást (), és a gyermekek jogaira vonatkozó uniós stratégiai keretek kapcsolódni fognak ehhez a stratégiához«. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/...

A szintén 2020-ban elfogadott »LMBTIQ-stratégia« pedig rögzíti, hogy »a Bizottság támogatni fogja a gyermekek számára nyújtott befogadó oktatás biztosításával kapcsolatos bevált gyakorlatok cseréjének ösztönzését (...), foglalkozni fog az oktatásban megjelenő nemi sztereotípiákkal. (...) A Bizottság támogatni fogja azokat a projekteket, amelyek a kulturális kifejezésmód használatával előmozdítják az LMBTIQ-személyek teljes körű befogadását. A Bizottság növelni fogja az LMBTIQ-személyek egyenlőségét azáltal, hogy beépíti azt a releváns oktatási kezdeményezésekbe.« https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/HTML/...

Még számtalan dokumentumot lehetne felhozni – többek között az Európai Parlamentnek az egész EU területét LGBTI- és genderszabadság zónájává nyilvánító határozatát, vagy a nemrégiben elfogadott abortuszhatározatát –, melyek kifejezetten amellett kardoskodnak, hogy »biztosítani kell a nem ítélkező és átfogó szexuális oktatáshoz való jogot« már kiskorú gyermekek számára is.

Bizonyos szempontból örvendetes, hogy a Bizottság most az eurokratákra jellemző tejberizs-gerinccel hirtelen elszégyellte magát és megpróbálja letagadni annak a genderőrületnek a létezését, melyet ők maguk akarnak rákényszeríteni már a kisgyerekekre is. Ettől a tény még tény marad: az EU legkülönfélébb intézményei már évek óta kifejezett élharcosai a fröcsögő jóemberkedésnek és a kiskorúak mentális átprogramozásának. Ez pedig számukra és a társadalom számára is rossz, gátlandó és megelőzendő - melynek egyik eszköze az Országgyűlés által pár hete elfogadott gyermekvédelmi törvény. Utóbbit tehát azért éri annyi támadás, mert egész egyszerűen szembemegy a liberális korszelemmel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2021. július 15. 14:56
Ez az ember hülye!
írmag
2021. július 15. 11:30
Az Európai Bizottság a mostani melegtől lett feledékeny és megpróbálja Orbán Viktor magyar miniszterelnököt hiteltelen kijelentéssel vádolni!
pitypang1125
2021. július 15. 11:21
A jó édes kúrva anyjukból neveljenek hülyegyerekeket, a gender ideológiát pedig az összes Magyarországon működő felsőoktatási intézményből el kell takarítani. A gender az nem tudomány, egy ideológiai elmebetegség.
olajfa1
2021. július 15. 11:16
Sajnos ez a tudatos átprogramozáspontosan ugyanolyan mint a KÍNAI ÁTNEVELŐ TÁBOR! Annyi különbséggel hogy az egész EU-t egy NAGY KÍNAI ÁTNEVELŐ TÁBORRÁ KÍVÁNJÁK ALAKÍTANI!!!! Na ezt tényleg nem szabad hagyni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!