Kálmán Olgának helye legfeljebb a DK-ban van Gyurcsány Ferenc hóna alatt

2021. július 05. 18:54

Földi-Kovács Andreának azonban még akkor is van helye a Hír TV-ben, ha most távozik.

2021. július 05. 18:54
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„Távozik Földi-Kovács Andrea a Hír TV-ből, adta hírül a Telex és a 444 is, megjegyezve, hogy a műsorvezetőt 2018-ban »Kálmán Olga helyére vették fel«.

Az évszám stimmel, a többi a szokásos libsi hazugság és csúsztatás. Andrea nem a négymilliós Kálmán Olga helyére jött 2018-ban, hanem a sajátjára. Akkor távozott ugyanis, amikor Simicska bosszúból Orbán ellen hangolta a Hír TV-t. Akkor tért vissza vissza, amikor megbukott a tanácsköztársaság, és a csatorna végre beszüntette a végtelenített Vona Gábor-interjúkat, Orbán ügynöközését, Kálmán Olga népbiztost pedig kirúgták. Kálmán Olgának ugyanis soha nem volt helye a Hír TV-ben. Kálmán Olga a Hír TV-ben olyan anomália volt, mint Manuel Neuer a cserkész válogatottban. Kálmán Olgának helye legfeljebb a DK-ban van Gyurcsány Ferenc hóna alatt. Földi-Kovács Andreának azonban még akkor is van helye a Hír TV-ben, ha most távozik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. július 06. 16:59
Köszönjük Andrea! Sok sikert tovább is, akármerre viszi az útja!
Armageddon
2021. július 06. 14:11
Szikszai Zummer Fülöp az álnéven pocskondiázó!
írmag
2021. július 06. 09:00
"Kálmán Olgának helye legfeljebb a DK-ban van Gyurcsány Ferenc hóna alatt." Mint szőr! (jobb, mint a levesben)
Knerten
2021. július 05. 20:43
Remélem, fontos közéleti pozícióban látjuk viszont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!