Orbán típust, embertípust teremtett

2021. július 03. 15:23

Olyat, amelyik a gyűlöletből meríti az erőt, amelyik akkor élvezi az életet, ha ellenséget lát.

2021. július 03. 15:23
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Ez lenne a politika? Erre olyan büszke a kormányzó erő?

A fővárosi fideszes ellenzéki képviselők nem támogatták az antitestszűrések beszerzését a tulajdonosi bizottság ülésén.

Viszont az érdeklődést látva a kapacitásbővítés mellett döntött a főváros, amely 18 ezer darab szűrésre való lehetőséget adott a kerületi önkormányzatoknak. A fideszes kerületekben nem kértek a Főváros által biztosított antitest szűrésből. Ezek az V., XVI., XVII, XXI. és XXIII. kerületek fideszes polgármesterei.

Ha semmi más bűne nem lenne ennek az eszement ideológia mentes, gyűlöletre alapozott kormányzati politizálásnak, ez éppen elég lenne ahhoz, hogy végleg a süllyesztőbe kerüljenek. Orbán típust, ember típust teremtett. Olyat, amelyik a gyűlöletből meríti az erőt, amelyik akkor élvezi az életet, ha ellenséget lát. Tisztelni senkit nem tud, csak a felsőséget, az előjáróit. Ez a típus - rosszabb időkben - megvolt már korábban is, hiszen mi az, ami nálunk ki ne termelődne? Ez a típus a viceházmester, a »kisnyilas« továbbélő változata.

Eddig is az emberek egészségével életével játszottak politika címszó alatt, de az hogy mostmár azt sem engedik, hogy megtudd, hatott-e az oltás, amit beléd erőltettek, vagy továbbra is veszélyeztetett vagy - ez magyarázhatatlan és elfogadhatatlan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faterohm
2021. július 04. 18:12
Te nagyon hülye, az oltást amit belénk erőltettek, azt önként vette fel minden felelősen gondolkodó. A gyurcsótány főnököd súlyos tízezrek ért adta volna a vakcinákat amit természetesen ki szervezett volna valami haveri kőrnek. Vedd már a fáradságot, hogy olvasd el a szaktekintélyek véleményét, legalább nem írnál hülyeséget. Ha egyáltalán megértenéd azzal a csökött agyad dal. Olyan szinten az Orbán gyűlöleted, hogy nem tudod merre arca előre. Ha nem tartod be a törvényt ne másra haragudj.
szodabár
2021. július 04. 17:58
Nem, azok a bolsevikok voltak.Erőszakkal kinevelték a szocialista, hazátlan embertípust. Mint amilyen te vagy, elvtárs.
Buta kán
2021. július 04. 16:18
Ez a hájas dagadt szar még életében nem kapott szerelemből csókot. Miért nem döglesz már meg te rakatszar????? Meddig rontod még itt az átlagot????
cutcopy
2021. július 04. 11:25
Ez is egy független újságíró volt mint a Kálmán Olga..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!