Indul a Kelj fel Laciért „mozgalom”

2021. július 29. 22:14

Bekapcsoljuk az M4 Sportot kora reggel, és a kiugró nézettségi adattal üzenünk Cseh Lászlónak.

2021. július 29. 22:14
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Indul a KELJ FEL LACIÉRT »mozgalom«

Jópofa kezdeményezésről kaptam hírt nemrég:

Cseh László holnap (péntek) hajnalban 4 óra 16 perckor úszik életében utoljára világversenyen. A 200 vegyes döntőjével befejezi profi pályafutását.

Lelkes szurkolók egy csoportja azt kezdeményezi, hogy - ha már nem lehetnek kint magyarok a helyszínen – itthonról tisztelegjünk azzal Cseh László kivételes pályafutása előtt, hogy minél többen felkelünk hajnalban.

Bekapcsoljuk az M4 Sportot kora reggel, és a »kiugró« nézettségi adattal üzenünk Cseh Lászlónak, hogy KÖSZÖNJÜK az elmúlt csaknem 20 évet

Az ötlet jóRajtam – ahogy eddig sem – holnap hajnalban sem múlik majd

Én biztosan élőben nézem Cseh László utolsó úszását pénteken 4 óra 16 perckor”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2021. július 30. 14:17
Igazi bajnok. Örökös. Az angol nyelvű sajtóban tömérdek interjú foglalkozott vele. Legalább akkora dicsőséget szerzett Magyarországnak mint Hosszú.
libsimentes_övezet
2021. július 30. 07:04
mást kellett volna küldeni, de az egó itt sem bírta volna, mást aki lehet nem ér el többet, de ez a görcsös kényszer a régieknél már inkább szánalmas, nem sportemberi azt írtam a döntőbe se kerül be, de bejutott uccsó helyen éppen csak, várható volt ez a vergődés és ha nem tetszik nektek attól ez még igaz, túl sok önjelölt királynő és kirány és urambátyám van ott is , ezért lesz az utóbbi olimpiák legeredménytelebbje
cutcopy
2021. július 30. 06:53
A mandi meg bealudt, már hét óra és sehol a cikk erről a híres utolsó versenyről..
Pipas 3
2021. július 30. 06:34
Felkeltem, megható volt látni az utolsó úszást! Isten Áldja meg a civil életét! Gratulálok Cseh Laci, szépen búcsuztál!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!