Az a helyzet, hogy Vitray véletlenül sem „gyalázta” Hosszú Katinkát

2021. július 29. 12:10

A támogatás az nem az, hogy babusgatjuk csak a versenyzőt.

2021. július 29. 12:10
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ej, de jól fog ez esni. Történt ugyanis, hogy az elmúlt másfél évben többnyire elkerültük egymást az origóval, ami számomra teljesen érthető, mivel a járvány és a járványkezelés erősen megosztja a társadalmat és nem pártpolitikai törésvonalak szerint. Ezek az alamuszi, kis nyivákolós félbemaradt klónkísérletek meg inkább riadtan meghúzódtak a kanálisuk mélyén, és pislogva figyeltek ahogy Ceglédi Zoltán, Konok, Selmeci, Czutor, jómagam és még néhányan vitázunk – többek közt – a baloldali víruscelebekkel, az ellenzéki többséggel és a pszichózisba kerülő nem kormánypárti médiával is. Ám amint komfortos témák kerülnek újra elő, ezek a génmanipulált sejtmaradékok is előbújnak összeváladékozni mindent.

Nem, az a helyzet, hogy Vitray véletlenül sem »gyalázta« Hosszú Katinkát, hanem ellenkezőleg: megvédte. Azt is kifejtve, hogy a védelem, a támogatás az nem az, hogy babusgatjuk csak a versenyzőt, hanem hogy megmondják azt is neki, ha nincs formában. Márpedig Vitray szerint az elmúlt év eredményeiből bőven látszott, hogy nem fog tudni megfelelni az elvárásoknak, a vezetők azonban nem szóltak, az úszó meg indokolatlanul nagy terhet vett a nyakába. Ezt felelte arra, amikor magáról az ügyről kérdeztem. Ezt követően inkább én voltam az, aki azt feszegette, hogy Hosszú Katinka személyiségében mi olyan lehet, hogy az első bukás után ráömlik a népharag. Azonban ez hallgatni- és felfognivaló, nem pedig utasítás, így ezek a félresikerült szerves anyagok értelmezni sem tudják.”

Nyitókép: MTI / Czimbal Gyula

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2021. július 30. 20:04
Azért ez mosolyogtató! Vitrait is azért foglalkoztatták mert a régi dicsősége tovább tolta. Most pedig éppen ezt kritizálja?
Ekeke
2021. július 30. 00:23
Hont alhulye.Mintha nem emlékezne hogy a "népharag" 2002-ben meg Egerszegi Krisztinara is razudult. Illetve bárkire aki nem a ballibsi kanont fújja,Eszenyinek elég volt annyi hogy egyszer nem csatlakozott az üvöltő korushoz.
rockpapi
2021. július 29. 20:12
Hosszú Katinka főbüne hogy nem utasitotta el az Orbán kezét,ezért ment neki az összes ballib geci.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. július 29. 18:22
Én sem láttam úgy, hogy Vitray gyalázra volna Katkát, ahogyan az Index cikkének a címe mondta. Azt viszont nem értem, mit akart V. mondani. Szerintem is tudta Katka, hogy nincs jó formában. De mit kellett volna csinálnia? Jelentsen sérültet? Nem tette, és jól tette: ő egy nagy harcos, most is megtett mindent. Ott van Roger Federer, aki évek óta nem tud olyan eredményeket élérni, mint korábban. Mégis ott van, csinálja, elviseli óriási bajnokként, hogy veszít. Ilyen egy bajnok, ilyen egy sportember. Mint Katka is, akinek sosem lehetünk eléggé hálásak a szép évekért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!