Hajrá, magyar lányok!

2021. július 28. 11:29

Ki győzte le a 2008 óta olimpián veretlen amerikai álomcsapatot?

2021. július 28. 11:29
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Facebook

„Minden győzelem mögött ott áll egy erős nő – és ahol egy egész csapat fantasztikus magyar lány küzd, ott aztán kő kövön nem marad. A nők erősek, okosak, csodálatosak, és ne felejtsük el: a hétköznapokban is sokszor ők – a lányaink, testvéreink, édesanyánk, társunk – mentik meg a család becsületét. Ma is kiderült: Magyarország ereje semmi lenne a magyar nők nélkül. Női pólósaink ma világraszóló győzelmet arattak, parádés játékkal, tartva az amerikaiak által diktált kemény tempót. Legyőzni a legyőzhetetlennek hitt csapatot – ehhez több kell, mint hibátlan felkészülés, csúcsforma, szerencse: ehhez a mi lányaink kellenek!

Nem akárkit győztek le. A Team USA a legutóbbi két olimpiát, három világbajnokságot, a legutóbbi három világkupát és hét világligát is megnyerte, a csapat 2014 óta minden tornán aranyérmes. A magyar lányok ügyesebbek, okosabbak és eltökéltebbek mindenkinél. Köszönjük, rettenetesen szurkolunk nektek az éremért! Ne feledkezzünk meg két másik zseniális hölgyről sem: Kapás Bogi 200 pillangón döntős, a 19 éves Vas Kata Blanka pedig a címvédőt és a világbajnokot is maga mögé parancsolva negyedik lett, minden idők legjobb magyar kerékpáros eredményével.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyőke
2021. július 29. 08:22
"... ahol egy egész csapat fantasztikus magyar lány küzd, ott aztán kő kövön nem marad." Ez hülye.
McEmese
2021. július 28. 17:07
Hajrá, magyar fiúk!
Pierre
2021. július 28. 15:36
"Ki győzte le a 2008 óta olimpián veretlen amerikai álomcsapatot?" ...hát nem te, pohos tolvaj.
balbako_
2021. július 28. 15:13
Szép volt, csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!