A Fidesz távol maradt a Nemzetbiztonsági bizottság ülésétől

2021. július 27. 11:11

Amikor megjelent a hír a kémszoftverről, a Fidesz első válasza az volt, hogy ez egy álhír.

2021. július 27. 11:11
null
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„A Fidesz távol maradt a Nemzetbiztonsági bizottság ülésétől, ezzel ellehetetlenítette, hogy a jelenlévő Belügyminiszter és a szolgálatok vezetői beszámoljanak a Pegazus szoftverről megjelent hírek igazságtartalmáról.

Amikor megjelent a hír a kémszoftverről, a Fidesz első válasza az volt, hogy ez egy álhír. Az a kérdésem a kormánypárti szavazóktól, hogy ha ez valóban álhír és nincs itt semmi látnivaló, minden törvényes volt, akkor miért nem jelentek meg az ülésen a kormánypárti képviselők?

Pontosan a szakbizottság zárt ülése lett volna az a fórum, ahol tisztázni tudta volna a szolgálatok vezetése, hogy ez az egész alaptalan vádaskodás.

Önöket, kedves kormánypárti szavazók, nem zavarja, hogy a Fideszes képviselők akadályozzák a tisztánlátást ebben a kérdéseben?”

Fotó: Ungár Péter, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akrabu17
2021. július 28. 10:58
ez volt a buzi felvonuláson??inkább ott tüsténkedjen!!
Sulammit
2021. július 27. 23:43
Ami pedig még nagyobbat szólt: az MSZP is beismerte, hogy minden szuverenitását fontosnak tartó állam érdeke, hogy rendelkezzen megfigyelési programmal. A mai informatikai szinten, ha egy állam nem rendelkezik hasonló szoftverrel, az nem képes a saját függetlenségének a látszatát sem fenntartani – jelentette ki a sajtóeseményen a szocialista Molnár Zsolt. Az ellenzéki csapat sajtótájékoztatójának csúcsa viszont az volt, amikor a Telex tudósítójának arra a kérdésére, hogy mikor kapnak teljes körű tájékoztatást az ügyben, Ungár Péter azt válaszolta: hiába követelik az átláthatóságot, ők biztosan nem fogják a nyilvánosságot tájékoztatni.
Sulammit
2021. július 27. 23:40
A tájékozatlan és ostoba palika1955-nek. "Kerüljük el annak a látszatát, hogy ástunk magunknak egy gödröt, amibe belesétáltunk – magyarázta Stummer János. Stílusos, hogy éppen az emleget gödröt, aki Orbán „magánalagútjának” nevezte a Puskás Aréna VIP-parkolóját. Hétfőn kiderült, hogy éppen a Stummer által tett feljelentés miatt nem lehet parlamenti vizsgálóbizottságot felállítani."
bagira
2021. július 27. 23:21
Lehallgatás is olyan mint a többi hazug komcsi állítás , a rabszolgatörvény , hosszúbájtok éjszakája, az index bukása, a népszabadság újság bukás porverés stb , mindről kiderült a dk körök csinálták maguknak Fideszhez semmi köze nem volt , műbalhékat rendeztek . Moslék koalíció egymás közt pozíció felosztás történt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!