Ha a Fidesz mindent ellop, ez hogyan lehetséges?!

2021. július 05. 09:52

Kedves trollok, ezt légyszi magyarázzátok meg nekem: adósi pozíció után nettó hitelezővé válhatunk 2025-re. Köszi!

2021. július 05. 09:52
null
A Riporter
Facebook

„Hosszú évtizedek óta mindig adósok voltunk. Eddig!

A külföddel szemben fennálló nettó adósságunk 2008-ban és 2009-ben majdnem elérte a 60 százalékot. (Kik is irányítottak akkor az országot?) 

A külső adósság mértéke 2010-től kezdve folymatosan csökkent. 

2023-ra pedig eljutunk oda, hogy ez az adósság meg fog szűnni.

Sőt, 2025-re adósi pozíció után nettó hitelezővé válhatunk. 

Tudom, tudom! A Fidesz mindent ellop, de kedves trollok ezt akkor légyszi magyarázzátok el nekem, hogyan lehetséges?!

Köszi!”

 

Nyitóképünk csupán illusztráció! A képen: Egy munkatárs eurót tart a kezében egy Régi Posta utcai pénzváltóban, Budapesten. Fotó: MTI/Kovács Attilac

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. július 06. 08:56
A dolog magáert beszél-persze a "harcizsidaink" félrehszudják ezt is,úgy téve,mintha nem ertenék.. Nekik a KÜLSŐ FÜGGÉS az erdekük,amit a külföldi parner (IMF,Világnank) VELÜK "menedzseltet",a "bennszülöttek" rovására. ERRŐL( is )szólt a Klein család "kormányzása".
Krupp Skya
2021. július 06. 06:45
Ha a Fidesz mindent ellop, ez hogyan lehetséges?! Ez úgy lehetséges, hogy a Fidesz mindent ellop, az adósságot is ellopja. De Lamantin Klára néni megmondta, hogy vissza fogják adni amit a Fidesz ellopott, ha mást nem is, de az adósságot biztos.
Jasand
2021. július 05. 21:47
Tényleg nem jön rá senki hogy mit lopott el Orbán bűnbandája ? Elmagyarázom ! : Azokat a hatalmas pénzeket lopták el amiből Magyarországnak fel kellet volna zárkóznia 10 év alatt a fejlett nyugati államokhoz . Világos ? A cikk szerzője adósság csökkenésről habratyol . Bugyuta agyába meg nem fordúlt hogy az a nép nyomorúságának árán valósúlt meg . Vagyis szart sem ér ! Amíg 4 szeres a nyugati fizetés 4 szer olyan jól élnek nyugaton . De nézd meg a nyugdíjakat , család támogatást , fiatalok lakáshoz jutását és szomorodjunk el. A hazug , embereket mesével ámító Fidesz meg kussoljon el ! Világos ?! Ja meg az ilyen cikkek írói is . Mihez képest , kikhez képest volt fejlődés ? A 2006-os évekhez ? Ne vicceljünk már ! Csak ennyi volt a cél 10-11 év alatt hogy azt meghaladjuk ? Azt 2/3 kormányzással akár ki elérte volna . A fizetéseket meg Bokros Lajos sem merte volna ilyen szarba hagyni .
irgalmatlan.szamaritánus
2021. július 05. 20:36
Én pont ilyen cipőben járok. Van egy hitelem a K&H - nál, amire befizetem havonta a fizetésem 60 % - t. De: "2023-ra pedig eljutunk oda, hogy ez az adósság meg fog szűnni." Na akkor abban a hónapban dőzsölök egy kicsit. Azért óvatosn mert a következő hónapban el kell kezdenem törleszteni az Erste hitelt, ami elviszi a fizetésem 80 % - t. Hát nem király! Megszabadulok végre attól az undok K&H - tól. Az ország megszabadul a Gyurcsány féle hitelektől és majd boldogan fizetjük, amit az Orbán nyomott ránk. Most 80 % . nyi és még hozzájön Paks, Belgrád, Fudan! Noooormális?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!