Elég volt az LMBTQP-propagandából!

2021. július 24. 14:09

Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból!

2021. július 24. 14:09
null
Dúró Dóra
Facebook

„Amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar, azt a Mi Hazánk idén megoldotta. Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív tér lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából!

Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk.”

Kép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. július 25. 15:50
Jó húzás volt, de azért én nem döngetném a mellemet, jobban jár aki szerényebb!!
neutrinoo
2021. július 25. 10:41
Nnna akcióba lép az MSDAP ? :D
Robertoo
2021. július 25. 08:47
A 'Mi hazánk' keresi a helyét a politikai palettán. Azt hiszik az a jó, ha mindenkibe belerúgnak és ettől egyedivé válnak. Pedig az egyediség, a vonzóság nem ettől függ, hanem a hitelességtől. Sajnos, ők nem elég okosak.
annamanna
2021. július 24. 23:36
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el. Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték." Szólásszabadság 2021!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!